Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki macie styl i gdzie kupujecie ubrania?

Polecane posty

Gość gość

Piszcie :)

Gość gość
Mamy taki styl jakie życie, nudne, monotonne, powszednie i tanie. Na bale nie chodzimy, na przyjęcia z elitami też nie. Tylko do sklepu i do pracy.

Gość gość
Z takim podejsciem to nic dziwnego, ze masz nudne zycie

Gość gość
umbro i adidas

Gość gość
umbro adidas puma Czerń Biel Granat

Taki, jak na zdjęciu. W sklepie internetowym. Chociaż wolałabym mieć pieniądze i projektować sobie sukienki a ktoś by je szył.

Gość gość
Ja mam kobiecy styl, głównie spódniczki/bluzki plus garsonki. Po pracy bardziej na sportowo. Na bale chodzimy z 5 razy w roku.

Gość gość
Moge zapytac co to sa te bale?

Gość gość
Zawsze chodzimy na andrzejki, sylwestra i bal karnawalowo/walentynkowy. To tak z przyjaciółmi. Dodatkowo co roku mąż z pracy "musi " iść na jakiś charytatywny bal, jego zakład pracy coś tam sponsoruje.

Gość gość
Mam styl miejski. Firmy różne od Mohito po Armani Exchange. Zależy co jak mi leży. ;)

Gość gość
A ja mam styl kobiecy i mega elegancki/biurowy/galowy i tak ubieram się ja codzien. Sukienki od mohito. Bluzki z Zary. Nawet z Primarka. Ale te ładniejsze. Kupuje za granicą jak jestem czyli ok 5 razy w roku.

Gość gość
Ja preferuję wygodne ubrania, raczej naturalne tkaniny, kolorystyka różna, ale raczej spokojna, stonowana. Chętnie chodzę w sukienkach, ale często też w materialowych spodniach i bluzce. Spódnic nie lubię, garsonek i zakietow też nie. Lubię skórzaną marynarke, mam kilka, do tego spodnie 7/8 i ladne buty. Na punkcie butów mam bzika i tylko mam mały problem, że z wiekiem coraz bardziej wymagające stopy, więc szpilki na okazje. Co do sklepów to mam problem odpowiedzieć, bo nie kupuję raczej w sieciowkach ani znanych sklepach. Mam swoich kilka ulubionych sklepów z ubraniami polskiej produkcji, ale jak się coś podoba i jest dobre gatunkowo to nie patrzę na markę.

Gość gość
22:16, simple nie bardzo, kiedyś lubilam solar, teraz rzadko coś sobie tam kupuję. Lubię ochnik, badure ze znanych marek.

Gość gość
A ja nie sram kasą, ale dwa lata temu musiałam zmienić z powodu pracy swój styl, ze sportowego na elegancki. Najtaniej to zrobić dzięki Reserved, H&M (aplikacja internetowa jest świetna) Camaieu, uwielbiam też Cropp bi są tam świetne rzeczy zwłaszcza jak jest wyprzedaż, super jest też Sinsay (świetne okazje i niedrogo) Monnari jeszcze, ale trochę mniej bo jest dosyć drogi. Najważniejsze żeby mieć zawsze kilka białych bluzek i fajne spodnie. Reszta to już dodatki, które uzupełniają całą stylizację☺

Gość gość
Moj styl jest niesklasyfikowany. Lubie rzeczy w stylu boho i rockowym. Nosze dlugie spodnice, spodnie z dziurami. Lubie bluzki z stylu cyganskim (luzne z opadajacymi rekawami) i takie dopasowane do pepka. do pracy nosze zykle spodnie jeansowe i bluzki z dlugim rekawem

Gość gość
Spodnie piere Cardin, koszule divers, Zara, displ coś tam z Chin przez ali express, czasami jeżdżę po ubrania na outlet ptaka pod łódź.

Gość gość
Anka to Ty???

Gość gość
Nigdy nie kupiwalam z ali express. Jakies rekomwndacje?

Gość gość
lużne, wygodne i niekrępujące ruchów. kolor jaki wpadnie.

Gość gość
Ale nudne jesteście laski. Żadna nic nie zarekomenduje? To gdzie wy się ubieracie??? W chińskim markecie (nie uwłaczajac chińskim marketom)

Gość gość
Ja ubieram sie w sieciowkach i sklepach internetowych. H&M, new look, zara itp.

Gość gość
Sieciówki są jednak najlepsze, jest dużo promocji i sprzedaż przez internet, polecam również h&m, zara jest jednak droga, a new look nigdy nie testowałam

Gość lizbet
Szyłam też u krawcowej fajne ciuszki w zeszłym roku, a pomysły brałam z Pinterest, są tam świetne i niedrogo można uszyć. Korzystam też z Allani ( ale to głównie buty kupuję) wchodziłam ostatnio na ten cały About You, ale straszna drożyzna, nie wiem kto tam kupuje, przeciętna polka z dwójką dzieci i kredytem na dom chyba nie...

Gość gość
Pinterest jest super, polecam każdemu

Gość gość
Cześć drogie Panie. A co powiecie na sukienki proste (ołówkowe, kloszowe itp.), z bawełny prawie 100% do noszenia i w biurze i na co dzień i to polskiej produkcji? Nosiłybyście takie sukienki?

Gość gość
Podobno ciekawy i niespotykany na ulicach. Lubię styl romantyczny i boho, ale tylko w dodatkach, ubrania są minimalistyczne - szare, białe, czarne, granatowe i paski. Polecam pinterest i pewien blog - ubierajsieklasycznie - wyszukajcie w google, od niego zaczęło się moje poszukiwanie stylu i dzięki temu go znalazłam.