Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StałaKlintkaAnia

Ezoteryczka Beata Kalinowska

Polecane posty

Gość StałaKlintkaAnia

W związku z całą sytuacją która dzieje się na kafeterii wkleję oficjalny wpis z strony na facebook https://www.facebook.com/beata.kalinowska.ezoteryczka/ Ezoteryczka Beata Kalinowska-Oficjalna Strona Ważna INFORMACJA Ostatnio otrzymałam kilka sygnałów o tym co się dzieje na forum kafeterii.Raczej pani Beata nie zwraca na to uwagi bo uważa że każdy ma prawo pisać co chce.Jednak obecnie sprawy zaszły już za daleko.Teraz ktoś tam zaczyna pisać o rytuałach magii itp a jak wiecie p.Beata nie zajmuje się magią o czym nie raz mówi wprost.Ktoś zadaje sobie dużo trudu by jej zaszkodzić.Ale nie o tym chciałam napisać.Przed kilku laty właśnie na kafeterii była pani która podawała się za Beatę Kalinowską o oferowała rytuały.Być może teraz jest podobna sytuacja.Jeśli gdzieś w internecie ktoś wam proponował lub widzieliście wykonanie rytuałów i podpisane Beata Kalinowska proszę o pilny kontakt Anna.Bettil@interia.pl .Liczę na waszą pomoc ,nie pozwólmy by ktoś podpinał się pod daną osobę.Sprawa jeśli się nie wyjaśni zostanie zgłoszona na policję.Więc lepiej by te osoby które piszą o tych rytuałach na kafeterii same do mnie napisały.Nie wiem czy te sprawy można łączyć ale od kilku miesięcy jest osoba która próbuję zniszczyć panią Beatę zresztą pisze jej to w mailach że jeśli nie przestanie wróżyć ona zrobi wszystko by ją zniszczyć w internecie co zresztą od kilku miesięcy robi.Ta osoba jest niestety chora i znana pani Beacie dlatego póki co nie poniosła jeszcze konsekwencji jednak z tego co ostatnio pisało kilka osób mi na maila,jest ktoś kto za wszelką cenę próbuje zniszczyć wizerunek pani Beaty.Jeśli to się teraz nie wyjaśni sprawa trafi na policję.Ktoś na swoją pozycje pracuje latami a ktoś kilkoma wpisami zniszczy to w krótkim czasie.Hejt w dzisiejszych czasach jest niestety wpisany w pracę.Jednak podawanie się za kogoś by mu zepsuć opinie to już przekroczenie pewnych granic.Proszę o kontakt osoby które jak twierdzą na kafeterii miały robioną magię by można było ustalić kto tak naprawdę za tym stoi .Proszę o kontakt na maila Anna.bettil@interia.pl Pozdrawiam Anna Bettil Menadżer Beaty Kalinowskiej

Gość StałaKlentkaAnia
To co obserwuję tutaj na jednym temacie w głowie się nie mieści ile trudu zadaje sobie pewna osoba by zaszkodzić Beacie Kalinowskiej bo tak trzeba to wprost napisać.Każdy kto zna panią Beatę wie że to co tu była napisane nie raz było wyssane z palca.Wystarczy poczytać jej stronę internetową czy ten Facebook ile tam jest wpisów zadowolonych osób. Sama korzystam od lat i bardzo dużo mi się posprawdzało. Uważam że sprawa z tą osobą powinna być zgłoszona na policję.Nie ukrywam że liczę iż ta osoba tutaj też "zaatakuje" a wtedy będzie ją można szybko namierzyć.

Gość gość
Mnie się Beata Kalinowska sprawdza korzystałam kilka razy. Jednak mnie u niej najbardziej pasuje te doradztwo. Analiza problemu co jest a co ja mogę zrobić dla mnie to było najlepsze (niestety u innych wróżek tego nie miałam) Wspaniała kobieta gdybym jej nie znała oczywiście jako klientka bo może bym i uwierzyła w te pomówienia ale ją znam i wiem że absolutnie wiele rzeczy o których było pisane na kafeteti nie pasuje do tej wróżki. Na pewno ma dar i duże serce ale kogoś musi mocno radzić to co robi oraz jak ludzie ją uwielbiają i cenią.

Gość StałaKlintkaAnia
Masz rację w doradztwie jest świetna.Tylko by to zrozumieć i docenić trzeba mieć trochę lat.Wiem to po sobie.Kiedy trafiłam do pani Beatki pierwszy raz nie bardzo umiałam wykorzystać te wiedzę która mi wtedy została przekazana o moim mężu a dziś wiem po latach że było to trafione w 100%.Wtedy nie liczyło się to że karty pokazywały że on mnie zrani bo mnie nie kocha tylko liczyło się to że chce go mieć i już. Myślę że takie osoby nie powinny sobie wróżyć.Bo i tak nic z tego nie wyniosą a tylko obwinią wróżkę . Pani Beata ma ogromną wiedzę życiową tego nie da się ocenić ani wycenić.Nie spotkałam (obecnie już nie szukam)kobiety która była by aż tak wrażliwa na problemy innych oraz to dziwne uczucie "skąd ona to wie ,i to zobaczyła ,dokładnie tak było skąd ona wie tyle szczegółów itp" Dodam że mnie nigdy o nic nie wypytuje sam to mówi.

Gość gość
Dokładnie o to mi chodziło. U niej na wróżbie miałam wrażenie jak by mnie znała na wylot.

Gość StałaKlintkaAnia
Też byłam w szoku.Ale fajne ma to że mówi o możliwościach i to uzasadnia.Tak jak było z moim mężem pokazały że nie będziemy razem bo mnie nie kocha.Rozstanie będzie bo nie ma miłości.Jednak dodała że sama mam na to wpływ,uczuć nie zmienię jednak mam wpływ na czas.I niestety tak było.Ten związek trwał tak długo póki ja nie przestałam się łudzić że on się nigdy nie zmieni. Wróżba to nie jest gotowe rozwiązanie to nie jest instrukcja obsługi jak się niektórym wydaje.

Gość whatsApp
Ja zawsze wybieram wróżbę przez whatsApp :) I póki co jestem zadowolona.Nie powiem że jest 100% sprawdzalności ale tak z ponad 80% na pewno.Sama tez często robię wszystko by uniknąć niektórych wydarzeń i często mi się to udaje by tego uniknąć.Nie traktuje wróżby jako wyrocznię a bardziej jako podpowiedź. Dzięki jednej takiej podpowiedzi moje dziecko dziś żyje. Było to 8lat temu wtedy korzystałam jeszcze z wróżb przez telefon.Pytałam wtedy o ciąże itp wyszło będzie dziecko ale muszę urodzić przed terminem bo w terminie pokazuje się zagrożenie życia.Kiedy byłam w 7 miesiącu nagle poczułam się bardzo źle mojego lekarza nie było miał być za miesiąc.Wtedy mąż przypomniał mi wróżbę i siłą zawiózł do szpitala.Zanikły mi wody urodziłam wcześniaka.Lekarz robiący cesarkę stwierdził że jeszcze kilka dni i było by po dziecku.

Gość gość
Mojej koleżance 10 lat temu wywróżyła dwóch mężów wtedy się z tego śmiałyśmy bo nie miała jeszcze żadnego. Pierwszy mąż szybko zmarł a teraz ma drugiego. Więc jest dobra :)

Gość gość
U mnie było trochę przewrotnie.W sumie to myślałam że sie mi to już nie sprawdzi a sprawdziło się po czasie.Pytałam czy dostanę pracę w dużej firmie przewozowej.Szłam wtedy na rekrutację w sprawie pracy.Wyszło że dobrze mi pójdzie i będę pracować w tej firmie.Po kilku dniach dowiedziałam się że nie dostałam tego stanowiska była zawiedziona czemu mi się nie sprawdziło jak koleżanką zawsze Beata Kalinowska się sprawdzała.A tu tydzień późnij znów telefon z tej firmy że ta rozmowa dobrze mi poszła i mimo wszystko chcą bym dla nich pracowała tylko na innym stanowisku niż się ubiegałam.Więc wróżba się sprawdziła w 100% byli ze mnie zadowoleni i dziś pracuję w tej firmie.

Gość gość
Ja 2 lata temu korzystałam z pomocy Beaty Kalinowskiej i bardzo mi pomogła chociaż u mnie bo bardziej było doradztwo niż wróżba. Byłam w trakcie trudnego rozwodu. Jej wskazówki bardzo mi wtedy pomogły. Moja porada dotyczyła obecnej sytuacji a nie przyszłości. Była wtedy dla mnie bardzo dużym wsparciem psychicznym. Polecam tym którzy są w podobnej sytuacji i są już gotowi na pomoc. Ponieważ pierwsze co od pani Beaty usłyszałam to czy jestem gotowa zamknąć ten rozdział. Powiedziała też że nie można pomóc komuś kto na to nie jest gotowy czyli kobiety które nie pogodziły się z rozstaniem i za wszelką cenę chcą tego mężczyzny zatrzymać przy sobie. Na pewno Beata Kalinowska to świetny psycholog ale też świetny ezoteryka bo to co powiedziała mi co było w moim związku pokrywała się 100 % Dzięki takiej analizie zrozumiałam że ten związek kiedyś musiał się skończyć. PS. Czytałam ten temat z tymi oszczerstwami ale nie chciałam się wypowiadać by w tamtym temacie od razu pozytywna opinia była krytykowana.

Gość Kokosek

Ja często sobie wróżę u Beaty Kalinowskiej i bardzo dużo mi się z tego sprawdza. Poza tym uwielbiam jej kontakt ma podejście do ludzi i wogóle czujesz się taki bezpieczny i zrozumiany. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Kokosek napisał:

Ja często sobie wróżę u Beaty Kalinowskiej i bardzo dużo mi się z tego sprawdza. Poza tym uwielbiam jej kontakt ma podejście do ludzi i wogóle czujesz się taki bezpieczny i zrozumiany. 

Potwierdzam 

😉😉😉

Ja często korzystam z doradztwa i mi to bardzo pomaga. Zawsze mam wiele cennych wskazówek i często udało mi się czegoś złego uniknąć bo karty mi o tym wcześniej pokazały. Zdarzyło mi się też poprzez wróżbę osiągnąć coś o czym nie myślałam(chodziło o pracę karty pokazały że mam szansę na awans tylko wystarczy że się o niego będę ubiegać.I tak było) 

Gość Japonka78

Kiedyś na forum ezoterycznym Beata Kalinowska odpowiadała na 1 pytanie bezpłatnie to było w 2009 roku. Szkoda że kilka lat temu to forum usunięto (serwer został zamknięty i wszystkie fora na tym serwerze usunięto) Szkoda bo to był temat ponad 50 tyś wpisów były pytania były odpowiedzi (wróżby) i opinie. Prawie wszystkie pozytywne że się sprawdziło. Z tego co wiem namiastkę tych opini przeniesiono na stronę Beaty Kalinowskiej reszty nie zdążono. Ktoś kto wykonał tyle pozytywnych wróżb musi być dobry. 

Gość Jollanka40

Miałam wróżbę kilka miesięcy temu. Jestem bardzo zadowolona bardzo mi pomogła dużo już mi się sprawdziło na niektóre rzeczy jeszcze muszę czekać. Dla mnie było szokiem ile o mnie wiedziała rzeczy w mojego życia. Ja polecam. 

Gość Kingaaa

Mnie się dużo sprawdza u Beaty Kalinowskiej ale przede wszystkim zawsze umie dobrze doradzić. 

Gość Kalinka34@@@

Co jakiś czas sobie wróżę u Beaty Kalinowskiej raczej na teraźniejszość sytuacji i zawsze trafnie ją określa. Ma też fajne podejście do osoby dzwoniącej. Ja jestem zadowolona. 

Gość Gość

1, Dlaczego to oświadczenie nie zostało wrzucone w tamtym temacie, w którym podobno ktoś celowo działa na szkodę wróżki, tylko został założony nowy temat?

2. Link zamieszczony w pierwszym poście, nie prowadzi do wklejonego oświadczenia tylko do głównej strony wróżki na facebooku. Nie trzeba posiadać szczególnych umiejętności informatycznych, żeby podlinkować dokładnie tę treść, o którą chodzi.

3. Na stronie internetowej Beaty Kalinowskiej nie ma śladu po takim oświadczeniu, a przecież to jest najważniejsze miejsce, do którego kierowani są wszyscy chętni, chcący skorzystać z oferty wróżki.

4.W krótkim czasie, od wklejenia tego oświadczenia, (tj. tego samego dnia w przeciągu kilku minut) pojawiło się kilka wpisów chwalących umiejętności Pani Beaty Kalinowskiej. Dla postronnego obserwatora tematu wygląda to tak, jakby napisała je jedna i ta sama osoba. Potem przez kilka miesięcy cisza w temacie i na początku roku znowu posty chwalące.

5. Dziwi mnie też, że jak tylko ktoś wspomni gdzieś na forum (kafeteria, gazeta.pl itp.) o niesprawdzalności wróżb, zaraz jest straszony pozwem o zniesławienie lub zgłoszeniem na policję. Przy czym, sama wróżka pisze na swojej stronie, że wróżby nie zawsze się sprawdzają.

6. Żeby skorzystać z oferty p. Kalinowskiej trzeba się zgłosić przez stronę internetową, a tam jest wyraźnie napisane jakich porad udziela i jakie wróżby wykonuje, plus jest wyraźna informacja, że uroków nie robi, więc po co ta histeria? Nawet jeśli ktoś podszywa się pod wróżkę twierdząc, że jest Beatą Kalinowską i robi rytuały, bardzo łatwo jest takie informacje zweryfikować, pisząc na e-mail lub dzwoniąc pod ogólnodostępne numery telefonów znajdujące na stronie wróżki. Pani menager, chyba nie liczy, że jeśli ktoś się faktycznie podszywa i kogoś oszukał, to sam się zgłosi i przyzna, a każdy kto szuka wiarygodnych źródeł będzie korzystał z oficjalnych informacji, które są dostępne na stronie wróżki, a nie z przypadkowego maila podanego na anonimowym forum.

Gość Gilotynkaaaa

Widzę że mimo upływu lat nazwisko Beata Kalinowska jest nadal na tapecie. I często krytykowane przez pseudo wróżki (sama jestem na różnych grupach czy stronach ezo i nie raz się z tym spotkałam)i może bym w to uwierzyła ale z Beaty Kalinowskiej też wiele razy korzystałam. Powiem tak przeszłość teraźniejszość jest fenomenalna nie wiem jak ona to robi ale zawsze trafność jest z 100%.Co do przyszłości często mówi o możliwościach np jeśli ty nie odejdziesz z tego związku nic się nie zmieni. I faktycznie póki przez 3lata nie odeszłam nic się nie zmieniło. I to lubię w jej wróżbach że nie narzuca a doradza co do sprawdzalność to i tak dużo się sprawdza bo u mnie koło 90% się sprawdza, więc i tak bardzo dużo. Beata Kalinowska jest dobra dla ludzi świadomych takich którzy szukają podpowiedzi bo chcą zmam lub pomocy. Jeśli ktoś szuka gotowego rozwiązania bo i tak nic nie chce zmieniać to może czuć zawód bo ona nie daje gotowego rozwiązania.Kalinowska jest na pewno jest na pewno jedną z lepszych polskich wróżek ostatnich lat. A krtykowana jest często przez osoby które same wróżą i potem chcą zaistnieć krytykując kogoś takiego a od razu reklamują siebie. Nieznaną wróżkę która podaję tylko e-mail i nic więcej. Kalinowska wróży na żywo więc szybko idzie zweryfikować jej wiedzę i umiejętności. Pozatym jestem na zamknietej grupie na Facebooku gdzie Kalinowska wróżby na live czy nagrywa filmy z odpowiedziami Na pytania osób i widać jej wiedzę doświadczenie u umiejentnosci bo czytałam potem komentarze tym którym wróżyła zawsze wszyscy byli zadowoleni a nie były to konta anonimowe. Zawsze miarą sukcesu jest iść wrogów. Jesteś dobra wiele osób chce cie usunąć gdyby była nijaka nikt nie zdawałoby sobie tyle trudu by ją wyeliminować. Teraz wiemy że internet nie jest anonimowy i ktoś może nas pociągnąć do odpowiedzialności za pisanie nieprawdy. W dzisiejszych czasach przecież wcale nie jest trudne udowodnienie kto korzystał naprawdę itp.