Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Holly22

22 lata i pierwszy stanik, kobiety doradźcie.

Polecane posty

Gość Holly22

Tak jak w temacie, mam 22 lata i zamierzam kupić swój pierwszy stanik. Problem w tym, że mieszkam w bardzo małym mieście a w sklepach jedyne rozmiary to 70-85 A-D... dlatego chcę kupić dobry stanik przez internet, tyle że nie przymierze, więc nawet nie wiem jaki rozmiar byłby dobry. I też nie wiem czy mogę ufać ich kalkulatorom, bo w zależności od strony, rozmiar wychodzi inny... możecie polecić dobry sklep który po wyliczeniu z kalkulatora podałby prawidłowy rozmiar? (żeby nie było że wyliczyłam i u nich ten rozmiar podany zamawiam, a jak przyjedzie to okaże się, że jest jednak za mały/duży) x x x pod biustem - 70 cm w biuście na stojąco 92 cm, w pozycji pochylonej 94 cm i własnie pokazują mi rozmiary 65G/H, 70DD/E/F ....

Gość Holly22
Mój facet lubi jak widać mi spod bluzki gołe cycki ale ja uważam, że chodzenie bez stanika jest niemoralne.

Gość am_Dyzio
Holly22, a ile dziewico studentko masz cm w pozycji na jeźdźca? 96 ? stoi mi koootas jak myślę o Twoich cyckach ;)

Gość Holly22
Holly22 dziś x jak się już podszywasz to czytaj temat. bo nic nie pisałam czy jestem związku, i po tytule chyba jest wiadome, że cały czas chodzę bez (bo lubię, wolę i uważam za normalne)

Gość Holly22
proszę o odpowiedzi zgodne z tematem

Gość dsgvfdzxbgz
Holly22 pd dawna pracujesz w najstarszym zawodzie świata?

Gość am_Dyzio
to jest dobry sklep ale chyba raczej dla facetów www.roksa.pl

Gość gość Piotr
Z biustem jest tak KOTKU jak z siusiakiem - jedne facet ma dużego siusiaka a drugi małego.

Gość gość
Holly majtek też nie nosisz?

Gość Holly22
Nie mogę jechać sama do większego miasta po stanik bo nie mam kasy na pks.

Gość gość Piotr
Holly22, rozumiem, że od października zaczynasz studia i nie chcesz podniecać wykładowców gołymi cycuszkami DZIEWICO ;)

Gość Holly22
czy te głupie komentarze się skończą jeśli napisze - tak nosze majtki - ubieram się jak chłopak - nie jestem ładna, wręcz przeciwnie, jestem brzydka jak noc - miałam jednego chłopaka, który ciągle mnie zdradzał, tkwiłam w takim związku parę lat, bo bałam się samotności i że nikt inny mnie nie zachce ale w końcu się od niego uwolniłam i życie samemu mimo wszystko jest lepsze jestem sama, nie szukam nikogo i nigdy szukać nie będę - nie pije, nie pale, nie imprezuje, jestem introwertykiem, wiec trudno znaleźć mi koleżankę, kolegów żadnych nie mam i też nie potrzebuje ich mieć, większość czasu spędzam w domu i wolę z niego nie wychodzić

Gość Holly22
dziś to oczywiście podszywacz pisał

Gość Holly22
Holly22 dziś - podszyw Holly22 dziś - podszyw x Holly22 dziś - mój post

Gość daj linka
Holly22 trzeba było już na początku napisać, że nie jesteś już dziewicą; jak miałaś chłopaka to na 100 % wsadził Twobie siusiaka

Gość HolIy22
Tylko wpis o 22:41 jest mój. Reszta to podszywy.

kafeteria jak widać upadła... zapytam na innym forum gdzie dostanę normalne odpowiedzi

podszyw - Holly22 dziś - Holly22 dziś - Holly22 dziś - HolIy22 dziś x prawdziwe - Holly22 dziś - Holly22 dziś - Holly22 dziś - Holly22 dziś

Gość HolIy22
23:18 podszyw ma niebieskiego nicka !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość4242
Hello22 pamiętasz aferę mosznową na kafe ? Tomasz ze Stalowej Woli naciągał mosznę na słoik po majonezie