Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sodoma i Gomora

Polecane posty

Gość gość

Tak zostałyśmy nazwane na urlopie w Kroacji. Po powrocie obawiam się, że kilka fotek będzie nas jeszcze długo prześladowało. Można temu przeszkodzić?

Gość gość
Kto mitomanie bajkopisarzu ?

Gość gość
23:00 Dlaczego jeszcze nie śpisz. Bajka na dobranoc już była. Teraz spadaj łajzo. To prawda, że próbowałam tutaj już kilka razy. I zawsze jakiś sfrustrowany zwisełek z trudnościami z zaśnięciem próbował się dociskać. Chłopcze, to jest temat dla dorosłych. Wejdź z latarką pod kołderkę i zobacz czego nie masz. Albo zaprzecz temu, co teraz piszę i pokaż co masz. Ja też to zrobię. Przegrałeś sfrustrowana marnoto. Spadaj z mojego tematu. Jan Christian Anderssen

Nie będzie mi do śmiechu, jak się zjawią a raczej nadejdą a jak już napiszą, to... będę miał satysfakcję, że w taki czy inny sposób o mnie pamiętają. W myśl zasady, nie ważne co piszą, byle pisali, to moje wisienki na torcie. Delikatnie pisząc nie przepadamy za sobą, ale i tak dla mnie są tu wyraźnymi postaciami. Co nie napiszą zawsze wzbudza emocje. A ja na tym korzystam. Poznaję ludzi, których w normalny sposób bym nie poznał. Przeważnie chcą mi urwać głowę, bo reprezentuję zamierzchłą dekadę. To nie moja wina że urodziłem się w pokoleniu "NIC".