Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwyczajnazona123

czy to powod do rozstania

Polecane posty

Gość zwyczajnazona123

Mąż przy każdej kłótni dodaje tekst: "Jak Ci coś nie pasuje to wyp...". Nie dość, że mnie obwinia o jej powstanie to jeszcze coś takiego. Przeprowadziłam się do jego mieszkania i takim tekstem odbiera mi szacunek do siebie. Traktuje mnie jak psa którego wziął ze schroniska, ale ten na niego zawarczał, więc trzeba go oddać spowrotem. Rozumiem, że kłótnie są w każdym związku, ale ten tekst jest poniżej pasa. Mąż jest cholerykiem i ciągle mu się wydaje, że mówie coś za ostrym oskarżającym tonem i w ten sposób zaczyna się kłótnia. Zawsze twierdzi, że z mojej winy. Mam dość braku szacunku i mam ochotę odejść, życie z cholerykiem to ciągłe napięcie.

Gość gość
Tyle się teraz mówi o przemocy psychicznej. Jesteś ofiarą. Tyle dobrych ludzi jest samych bo kobiety wybierają takich macho

Gość gość
Zacznij się pakować na jego oczach... zobaczymy co zrobi

Gość zwyczajnazona123
Wiem o tym dlatego ja nie jestem z macho, a z nieśmiałym romamtycznym facetem, który ma nerwice i rani bliskich :(

Gość gość
Romantyczny jak chvj

Gość zwyczajnazona123
gość dziś Zacznij się pakować na jego oczach... zobaczymy co zrobi X Bardzo chciałabym tak zrobić, ale rodzice mieszkają 600km dalej, a do tego mamy małe dziecko... Nie mam możliwości utrzeć mu nosa....

Gość gość
Ja sama nabawilam sie cos na ksztalt nerwicy bo w zyciu mam same nerwy i dlugie lata zylam z psycholem ktory swiadomie niszczyl mnie psychicznie. odeszlam, ze tez tacy s******ni maga spokojnie spac...

Gość gość
10:21 ma on nerwice bo on nie żyje zgodnie ze swoimi potrzebami nie jest z kobietą , z którą chciał być . ma nerwice bo chciał kobiete którą by kochał naprawde i która by jego kochalka naprawde a tu przypatoczyła sie jakas curva pospolita

Gość gość
To trzeba leczyć. Iść do psychiatry po leki. Skoro ludzie z fobią idą to dlaczego tacy nie idą ? Bo co ? Bo to im nie przeszkadza ? Jak taki facet ma władze w postaci mieszkania pieniędzy i nie chce brać leków to już jest koniec. Koniec z normalnym życiem.

Gość gość
Kilka miesięcy temu założyłam podobny wątek Teraz czekam na termin rozprawy rozwodowej.Gdy wyrażałam jakiś sprzeciw lub tylko delikatnie podniosłam głos była awantura.Poteafil stać nade mną godzinę i krzyczeć,powtarzając w kółko moje przewinienie.Potem zabierał się i szedł do rodziców.Potrafil siedzieć u nich tygodniami,przychodząc do domu tylko na noc,gdzie spał oczywiście na kanapie.Obwiniam nie tylko jego,ale także teściów że na to pozwalali.Mysle,że ich postawa wynikała z faktu,iż zataili jakąś niezidentyfikowana jednostkę chorobowa u męża.

Gość gość
Pewnie jest kosmita. A tak naprawdę 90% facetów to szmaty dupki psychole na co wam oni? Pracy i kasy nie macie? Facet tylko do seksu/plodzenia i ewentualnie wychowania dzieci o ile normalny

Gość gość
11 lecz sie