Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Po moich corkach widze że znalezc dobrego faceta to czysty przypadek i szczęście

Polecane posty

Gość gość

Mam corki blizniaczki dwujajowe, obie sliczne tak samo, wyksztalcone. I jedna ma teraz rajskie życie, piekny dom, willa, ogrod, kilka psów, samochody, motory, dwojka dzieci, egzotyczne wakacje, sa naprawdę szczęśliwi, to jej pierwszy chłopak a teraz maz. Bogaty, dba o nia, kupuje drogie prezenty. Ona ma takie zycie jak ja, ja tez bylam Panią domu, nadal jestem, tylko teraz najmlodsze moje dziecko ma 16lat. Zaraz będziemy miec tylko wnuki i tylko na wakacje. Niestety druga corka nie miala tyle szczescia. Najpierw spotykala sie z jakims facetem z nizszych sfer, nie chodzi o to, ze biedny tylko agresywny, lysy, wulgarny, na szczescie sie rozstali. Znalazla sobie meza, ale to nawet nie jest 1/3 tego co drugi ziec. Mieszkaja w bloku, w klitce, oboje pracują, maja jedno dziecko tylko. Szkoda mi i jej i wnuka, wiem wiem mogla gorzej trafic... Jednak przykro mi, gdy na nią patrzę, że jej się tak w życiu nie powiodlo jak siostrze.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować