Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy rudych

Czy rude dziewczyny są rude również pod pachami i "na dole"?

Polecane posty

Gość gość
3majcie się z dala od rudych lasek!!!

Gość gość
kasztanowa panna wczoraj Gwoli ścisłości. Nie jestem zbytnio zadowolona ze swego ciała ani koloru włosów. Cerę mam bladą, wrażliwą na słońce, dużo piegów, biust mógłby być większy i jeszcze te rude łoniaki między udami pechowiec. To z tego opisu wynika że Twój wygląd jest moim fetyszem. Naturalna ruda i jeszcze piegi. Raz spotykałem się z taką. Niestety przysłowie o takich okazało się w tym przypadku prawdą "Jeżeli dach zardzewiały to piwnica ciągle wilgotna "

Gość gość
jak ruda jest farbowana to nie kasztanowa gdy rdza na dachu to wilgoć w piwnicy rude to piękne kobiety i ty też taka jesteś

Gość gość
Kasztanowa panno może zgłoś to gdzieś. To co cię spotkało w gabinecie to jest przemoc. W Stanach takiemu lekarzowi mogłabyś zrobić proces.Nigdy nie byłam u lekarza w towarzystwie innych osób poza mamą oczywiście. W gabinecie zawsze jest jeszcze pielęgniarką. A te koleżanki to jakieś małpy, żeby takie intymne rzeczy rozglądać. Piszę to, bo sama jestem ruda i mój były który uwielbiał moje rude włosy na głowie gdy zobaczył te na dole to się we mnie odkochał.

Gość do gość
Zaczęłaś sie golić "na dole"?

Gość gość
Opisz wizytę u lekarza. Czy to rada, że w Stanach zawsze badają ginekogicznie?

Gość Rude często mają
mocno owłosione ręce.

Gość gość
18.10 oczywiście, że tak szczególnie facetów. ;) niektórym puszcza wyobraźnia chyba. Nie byłam u lekarza na corocznym sprawdzeniu nigdzie poza Stanami, ale nie sądzę by było w Stanach coś nadzwyczajnego. Najpierw jest gabinet prep gdzie pielęgniarka lub stażysta mierzy, waży zagląda do ucha, nosa gardła bada wzrok i słuch a potem pobiera krew. Potem idzie się do łazienki gdzie trzeba się rozebrać i założyć długą koszulę. Z łazienki wchodzi się do gabinetu lekarskiego siada na leżące i przychodzi lekarz patrzy co było nie tak na pomiarach w prep a potem pada. Wkłada rękę pod koszule maca pachy potem odsłuchuje serce słuchawkami a kobietom bada piersi pyta czy coś je zaniepokoiło. Na końcu każe się położyć bada węzły chłonne w pachwinach. Kobietom współzyjącym robi cytologię. Jeśli coś musieli wydaje podejrzane zaleca konsultacje ze specjalistą. Koniec badania można iść do domu do zobaczenia za rok.