Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

E. to obrazuje Twoją rzeczywistość

Polecane posty

Gość gość

On kocha cie nad życie chociaż gorę biorą nerwy To że pije później bije nazwiesz to życiem codziennym Na razie nie jest źle lepiej nad tym sie zastanów Gdy rodzice po raz enty zastaną cię skatowaną Ubolewasz nad losem miałaś mieć super rodzinę Zamiast szczęścia czujesz strach on ma wciąż w****ioną minę Jest strasznym s*********m przecież nie o tym marzyłaś To że masz z nim dzieciaka ma ciebie przy nim zatrzymać To że krzywdzi was obu to zapewne twoja wina Zupa znów była za słona znów cios który z nóg ścina Nie wiesz jego obietnicom że to już ostatni raz Ze "przepraszam w pracy cieżko" że ostatni raz dał w gaz Policz sińce na ciele ile miałaś stłuczeń złamań Piękne podpuchnięte oczy zapłakane masz od rana Zostaw tego chama kobiecino weź się ratuj Tak mi szkoda ciebie siostro na swym zyciem się zastanów Już zapewne ktoś ci wspomniał zasługujesz na lepszego Na takiego co doceni twoje naturalne piękno Spytam kiedy koleżanki widzialy cie uśmiechniętą Taki żywot męczennico nazwę domową gehenną Za poświęcenie wp*****l tym sie miłość ma objawiać To co przeżywasz to nie miłosć jest a dramat Zamiast ciosów przytulasy zamiast krzyków czułe szepty Zamiast obelg śmiech pocieszny zamiast poniżeń prezenty A Ty nie bój sie miłosci w końcu znajdziesz ja dziewucho Tylko rozstań sie z tym katem który nazywa cie suką.

Gość gość
jestes chory, chętnie Cię przytulę

Gość gość
To mialo do M raczej byc.Taka celowa zamiana literek.

Gość gość
Nie da się zaprzeczyć też robiłem złe rzeczy, zachowywać się jak kretyn, zdarzyło się niestety na cały świat złorzeczyć, gadać od rzeczy. Nie potrafiąc się cieszyć potem, wstydzić się, peszyć chociaż ludzką rzeczą grzeszyć, budzisz się gdy jest za późno Gdy starania szły na marne gdy kłopotów znów mnóstwo. Burdy pijackie, kłamstwa i cudzołóstwo by ponownie odchorować zapatrzony w nowe bóstwo oto konsekwencje życia bez przemyśleń na luźno, oto co się będzie działo gdy już będzie za późno. Źle oceniasz sytuacje to popłyniesz raczej szybko, sam się krzywdzisz w zatraceniu, nazajutrz będzie Ci przykro i wnet wyprzesz te refleksje mając do bliskich pretensje. Skupiony na używkach i przypadkowym seksie, dziś wieczór całkiem nieźle, uczta bogów na Olimpie, dziś sto procent masz rozrywkę, jutro tonąc chwycisz brzytwę, bierzesz udział w tej gonitwie, zastanawiasz się czy warto? Znów na kacu roztrzęsiony, sam na sam z poranna ćwiartką, bez wsparcia ojcze, matko za jakie grzechy cierpieć, muszę ja, śmiertelnik w tym uzależnień piekle.

Gość gość
Przekraczając wszelkie normy, nie stosujesz ograniczeń. Jak wypiję to krzyczę jak nie kirzę mam k***ice, życie to nie koncert życzeń, jeśli gra pod twe dyktando, miej świadomość że uczyni to, niezmiernie rzadko. Wpadka za wpadką, człowiek uwierz, nie warto przez utratę kontroli minąć się z życiową prawdą. Czujesz, aż nadto ten niekorzystny bilans, notujesz więcej strat niż zysków, to zabija. Dostaniesz świra prędzej czy później, to pewne, nie odzyskasz dawnego życia bo już poległeś. Szczebel za szczeblem się pniesz, taka kariera pod tytułem "Upadek, z którego się nie pozbierasz". Zacząć od zera, wiem przeraża cię ten temat, w walce o lepsze życie w czasie, gdy głód doskwiera ty skup się lepiej tera, bo do szczęścia ci potrzebne siły do pracy nad sobą by się wyrwać z uzależnień. Czy to hazard, seks, miękkie bądź zdrów nie stań się fejkiem, zapijanie wódą prochy, nie wygrają z twoim lękiem. Chcesz by ściema górę wzięła, miałeś obrać drogę inną, przestań się zatracać w końcu uznaj swą bezsilność

Gość gość
Czasy niewinności mamy dawno już za sobą, dziś kolejne słowo, o tym że możesz na nowo wystartować, wiedzę zdobądź, bilans sporządź, przestań krzywdzić siebie bliskich co przetrwali pośród czystki. Jeśli chcą wybaczą, wszystkich ran nie zabliźnisz, podejmiesz dialog, już osiągasz korzyści. Byli kumple i kieliszki teraz jestem sam lecz wszyscy w czasie gdy ex-kompani, tak upadku swego bliscy. Ja nie kreślę z listy ziomków, których znam połowę życia, ale skreślać marzenia na to nie dam przyzwolenia. Szans na przebudzenie nie masz, nie chcesz określić swych potrzeb, postępujesz nierozsądnie, a myślisz że robisz mądrze, a ja Cię Boże proszę, chcę byś ludzi mych ocalił, gdybym wcześniej Cię chwalił też bym całkiem nie nawalił. Ludzką rzeczą zbłądzić z błędów, wyprowadzić boską, konsekwencja to mistrzostwo, nie chcę w życiu cierpieć, ot co.

Gość gość
Daj już spokój, bo wpadnę w rozpacz... idź na spacer...czy co... E.

Gość gość
Toż to wygląda jak stado psów ,otaczajacych suke w ruii ! Możecie sobie wyć do woli i robić z siebie i d i o t o w ! Ona i tak swoje wie !

Gość gość
Tylko pies nie weźmie ,gdy suka nie da !

Gość gość
nie zgadza się

Gość a jesli
p********y

Gość gość
15:28 Gwałt ci się marzy ? Próbuj ,może ci się uda ,jak te inne "cuda " w przeszłości ! Wyraźnie ci się nudzi ,adrenaliny ci potrzeba ,bo to daje ci siłę i cie podnieca ? Wtedy wiesz ,że jeszcze żyjesz ,zwłaszcza gdy działasz z ukrycia ! Pokaż na co cię stać jeszcze ,chyba wszystkiego jeszcze nie przerobiliście ?

Gość gość
Tylko uważajcie z tą przesadą ,bo forumowe E już tracą cierpliwość i cały swój jad zawiści i zazdrości, mogą zwrócić przeciwko wam ,a wtedy nici z podusi na noc ,pozostanie wam tylko jakiś zbiornik ,czy inne badziewie ,ale za to trzeba płacić