Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wyrzuty sumienia ze zostawiam 2.5 miesieczniaka z babcia

Polecane posty

Gość gość

Z 5 razy mama została z 2.5 miesięczna córka prawie na cały dzień. A my pojechaliśmy ze starszym dzieckiem na wycieczkę jezioro itp. Mama zostaj***ardzo chętnie ale ja dziś miałam wyrzuty sumienia i nigdzie nie pojechaliśmy. Mieliśmy jechać nad jezioro ale jest starzenie goraco niemowlak w gondoli by się ugotowal

Gość gość
Mamy cię rozgrzeszyć, czy pokutę zadać ?Rob jak uwżasz, żyj jak chcesz, nie żałuj wyborów i czynów.

Gość gość
co tam, naklep jeszcze z 5 bachorów i zostaw babci niech zapieprza przy nich jak głupia a ty po każdym seksie jedź wypoczywaj nad jeziorem bo jesteś umęczona pieprzeniem się z chłopem

Gość gość
Haha żal. A co w tym złego? Przecież nie oddałas go na zawsze. Chore mamuśki już wkraczają do akcji :D

Gość gość
goscagatka debilka to jestes ty

Gość gość
Pierwszy raz zostawiłam córkę z babcia, gdy miała 4 tygodnie. Miałam powikłania po porodzie. Pierwsze 2 tygodnie był z mała mąż, później babcia, gdyż wolne męża się skończyło. Samo życie. Mała ma się dobrze. Żyje. Skończyła 5 lat:-) w szpitalu byłam 2 miesiące! Starszemu dziecku też należy się odrobina uwagi mamy , więc korzystaj dopóki możesz.

Gość gość
No ja bym nie zostawiła. Po pierwsze maluch za mały na cały dzień bez mamy, po drugie przy karmieniu piersią jest to niemożliwe.

Gość gość
Jest możliwe. Ja 2 tygodnie po porodzie musiałam wrócić na uczelnie w weekendy. Mala siedziała wtedy z babcią, a jadła odciagniete mleko.