Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co wg was oznacza takie zachowanie?

Polecane posty

Gość gość

Rok temu pewien facet zaczepił mnie w autobusie, wziął ode mnie numer i chciał się umówić. Jednak wtedy kogoś miałam o czym mu powiedzialam wprost. Spotkaliśmy się, powiedział że się cieszy z tego powodu, jednak dopiero teraz czyli aż po roku się odezwał, że dawno mnie nie widział, chciałby sie spotkać i co u mnie. Odpisałam mu, że narazić nie miał czasu, więc chciał zadzwonić ale nie odebrałam. Z wyglądu mi sie nawet podobał, ale wg was jest sens z nim się teraz zadawać? Czy wtedy mógł się wystraszyć tym że mam narzeczonego?

Gość gość
Będąc w związku rozdajesz numer obcym?

Gość gość
Tak bo nie układało sie nam i teraz już nie jesteśmy razem

Gość gość
Pewnie stwierdził już wtedy że jesteś łatwa i niewierna. A teraz jest zdesperowany, chce mu się seksu to tylko po to się odezwał...

Gość gość
dziś racja, na dodatek pewnie myśli, że jesteś sama to łatwo pójdzie...

Gość gość
Kobiety są naiwne. Kobieta myśli kategoriami uczuć, ohoh przypomniał sobie o mnie, pewnie zatęsknił, myśli o mnie w ciepły sposób. A mężczyzna przypomina sobie o kobiecie wtedy, kiedy chce mu się spuścić do szpary. Taka brutalna prawda.

Gość gość
nie wyszłam na latwa bo wtedy powiedziałam mu że możemy się spotkać ale tak po koleżeńsku bo mam narzeczonego. A później rok się nie odzywał.... Pomyślałam że pewnie gdyby mu zależało to i tak by się odzywał przez ten rok

Gość gość
Myślisz że każdy to bezmozg który się pcha między wodę a zakaske? To jakaś prowo czy jesteś głupia?

Gość gość
nie że głupia, ale jednak niektórzy włącza o kobietę nawet jeśli jest zajęta

Gość gość
A narzeczonemu podobaloby sie gdyby on sie odzywal? Wątpię. A pozatym wyszedlby winny rozpadu waszego narzeczenstwa. Gdyby mu nie zależało to uważasz że teraz mialby chęć spotkać się?