Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miro Sława

Nigdy samej do ginekologa!

Polecane posty

Gość Miro Sława

Kolejny ginekolog g****il pacjentki.Z Zabrza a tam ten już po wyroku " Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza." Mamy PRAWO do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów czy porodzie. Gdy ginekolog wyprasza osobę bliską jest zboczeńcem! A będąc ginekologiem i niezboczeńcem nigdy nie powinien badać bez osoby bliskiej a gdy jej brak to z położoną, Niema ryzyka zarzutów ze strony pacjentki! A sądy teraz gdy je kopnięto w d***e niezamiotą pod dywan!,,

Gość gość
To normalne ale nie w zacofanej Polsce! Nigdy bym nie ryzykowala być samej podczas badań i zabiegu czy porodzie. " Na cztery lata więzienia został skazany ginekolog, który zgwałcił swoją pacjentkę. Kobieta była wtedy pod wpływem środków znieczulających. Mężczyzna ma też 10-letni zakaz wykonywania zawodu, musi też zapłacić 40 tys. nawiązki dla swojej ofiary. Prokuratura domagała się kary ośmiu lat pozbawienia wolności, a pełnomocniczka ofiary – dożywotniego zakazu wykonywania zawodu lekarza."

Gość gość
To idź do kobiety ginekologa, przynajmniej Cię nie zgwałci Ty idiotko...

Gość gość
A ja tylko sama chodzę, po co mam ciągać męża czy dzieci (w innym temacie biorą dzieci). Mam zaufanego, tego samego i zawsze do niego chodzę, poza tym mam nadwagę, a tam na dole nie jestem jakaś atrakcyjna, więc nie mam się czego obawiać ;)

Gość gość
Gdy zarazi Cię ginekolog obojętnie kobieta czy facet to to przekażesz swojemu ukochanemu czy o to ci chodzi? Dlatego powinien partner pilnować sterylności bo mam styczność na codzień z zarażonymi podczas właśnie takich badań! Powodzenia chodzić samej gdy jesteś sama bez facet!

Gość gość
A jak nie mam partnera, to z kim mam chodzić? :-/

Gość gość
Boże poziom inteligencji ludzi tutaj piszących mnie poraża... do jakiego Ty chodzisz lekarza, ktory zaraża Cię chorobami??? Może umyj w domu kibel, przebadaj partnera, zrób sobie badania a nie wypisuj tutaj bzdury że ginekolog może czymś kogoś zarazić...

Gość gość
Jezu ja też sama chodzę i jeszcze mnie nie zg****il. W sumie szkoda bo niezły jest ;)