Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takim zachowaniu żony mojego szefa

Polecane posty

Gość gość

- na ipmreze firmowa meża nie potrafi się ubrać z klasą i ze smakiem; - przyjeżdża do niego do pracy taksówką mimo iż ma prawo jazdy; - jak przychodzi to czasami jest tak że nawet mnie omija i idzie do niego do gabinetu a ja jestem prawą ręką szefa; - potafi zamówić do firmy bardzo drogie rzeczy, własne prywatne. A i zabrała mężowi jego pasje największa, przywiazała go do siebie i widać że nie jest szczesliwy. Do tego roniła w jego łóżku i musiał zawozić ją do szpitala.

Gość gość
omg znowu??

Gość gość
Co sądzę? Sądzę, że jesteś zakochana w swoim szefie i uważam, że powinnaś zmienić obiekt uczuć.

Gość marcelllo
W jaki sposób takie imbecylium zostało prawą ręką szefa??

Gość gość
Jaka tam prawa ręka. Zwykła sekretarka.

Gość gość
Przecież to znowu ta sama sekretarka i znów to nudne prowo.

Gość gość
gość dziś "- na ipmreze firmowa meża nie potrafi się ubrać z klasą i ze smakiem;" Zapewne ubiera się zgodnie z gustem swojego męża :) "- przyjeżdża do niego do pracy taksówką mimo iż ma prawo jazdy;" Kto bogatemu zabroni? taj jest wygodniej. "- jak przychodzi to czasami jest tak że nawet mnie omija i idzie do niego do gabinetu a ja jestem prawą ręką szefa;" Może i jesteś prawą ręką, ale to ona jest ŻONĄ :) Jeśli to prywatna firma, w ogóle nie ma o czym mówić, bo w pewnym sensie ona także jest Twoją szefową ;) "- potafi zamówić do firmy bardzo drogie rzeczy, własne prywatne." Przecież to wszystko i tak jest ich własnością. "A i zabrała mężowi jego pasje największa, przywiazała go do siebie i widać że nie jest szczesliwy. Do tego roniła w jego łóżku i musiał zawozić ją do szpitala." Och, jaki on biedny, a ty byś go uszczęśliwiła, bo tak go rozumiesz :D Robiła w jego łóżku? Roniła w ICH ŁÓŻU MAŁŻEŃSKIM ich współne dziecko.