Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysigh

Nie dostaje nic od swojego faceta nawet w urodziny, co mam myśleć?

Polecane posty

Chyba wypowiedzi mijają się z celem. Nigdy w życiu nic nie dostaliście i się do tego przyzwyczailyscie? Nie fajnie jest jak ktoś się dla was raz postara ? Tym bardziej ze stać go na mały gest dla kolegów to na swoją kobietę ma mieć w****a??

To na serio takie dziwne ze chciałabym żeby on się dla mnie postarał? To ze cała wypłatę potrafi przepić a mi nic nie kupić ???? Ludzie wyjdźcie stad ..

Gość gość
on się STARA z tego co piszesz Autorko. Jestem z facetem 8 lat dostałam od niego może 5 prezentów przez ten czas a przecież urodziny, imieniny, dzień kobiet, walentynki, mikołajki, dzień świstaka i oczywiście "bez okazji". I wiem widzę że mnie kocha

Gość gość
Dopiero pisałaś jaki on dobry i troskliwy i jak o Ciebie dba, a teraz nagle, że całą wypłatę potrafi przepić... Dorosnij, albo go zostaw niech znajdzie kobietę, która doceni go za to jakim jest człowiekiem, a nie za to jakie prezenty robi.

Gość gość
Materialistka

Gość gość
Stara się, ale jego wada jest to ze jak pójdzie w tany to świat mały.. później wszystko wraca do normy i jest tak jak być powinno. Tylko to ze ja się czuje nie doceniana czy zgubilyscie wątek? U was w domu od małego nikt wam nawet na dzień dziecka prezentu nie robił? A jak tak to zle się z tym czuliście ?

Gość gość
Jak można być tak pustym?

Gość gość
Staram się, sprzątam gotuje chodzę do pracy, wszystkie sprawy załatwiam ja bo niestety ale języka w kraju w jakim się znajdujemy nie zna, nie mam broń Boże tego za złe, ale bardzo by mi było miło jakby to w jakiś sposób docenił. Nie opisałam wszystkiego jak jest pomiędzy nami bo uznałam to za zbędne, chciałam podkreślić ten fakt. A widzę jad się sączy niesamowicie, żałuje ze w ogóle tutaj coś napisałam..

Gość gość
Dziewczyna ma rację. Słusznie może być jej przykro. Najlepiej to nic nie wymagać od faceta, byle tylko był, żałosne to, co tu piszecie. Wg mnie Twój chłopak jest mało inteligentny, niedomyślny. Nie próbuje nawet reagować na Twoje sugestie, nie próbuje wczuć się, co Ty czujesz. Taki olewczyk.

Gość gość
no to niech czasem idzie w tany przecież oboje zarabiacie. No i mnie prezenty były raz w roku albo na święta albo urodziny. Do tej pory liczy się dla mnie w miłości coś innego. Serio będziesz się czuła doceniana bardziej jak dostaniesz jakąś pierdołę? To się liczy dla ciebie? Te okrągłe urodziny to były 20?

Gość gość
Dorośnij. Ile Ty masz lat? Życie nie polega na robię prezentów. Jesteś rozpuszczoną gówniarą, której rodzice wszystko podali na tacy. Wiesz w ogóle na czym życie polega? Nie daje Ci więcej jak 22-23 lata.

Gość gość
a co ma inteligencja do robienia prezentów ?

Gość Mysigh
Zycie z druga osoba nie idzie tylko w jedna stronę, chyba wy wszystkie siedzicie z Ferdkami przed tv, kasę lożą na rachunki to wszystko jest cały, nie potrzebujecie miłości i troski od drugiego :)

Gość gość
ale TY masz troskę i miłość od niego tylko tego nie widzisz.

Gość gość
gość dziś A potrafisz Ty czytać ze zrozumieniem? Autorka napisała, że facet o nią dba, troszczy się, martwi, pomaga jej we wszystkim, sprząta, gotuje, to mało? Naprawdę największym problem jest dla Was to, że nie kupił g*******ej róży za 5zl. Dokąd ten świat zmierza?

Gość gość
gość dziś ale TY masz troskę i miłość od niego tylko tego nie widzisz. X Bo jej nie potrzeba troska i miłość, tylko jakaś d**erela, żeby móc się pochwalić rodzicom i znajomym.

Gość gość
To mu też nic nie kupuj a nie płaczesz , może on jest taki że nie kupuję i tyle ,ty też mu nic nie dawaj a nie obsypujesz go prezentami a później szukasz rewanżu , a co do tych co pisze że jest materialistka też nie przeginajcie pały , bo jego można też nazwać męska dziffka że przyjąć umie z uśmiechem na mordzie a dac coś to już nie

Gość Mysigh
DLA MNIE MAŁY GEST BYŁBY WYSTARCZAJĄCY WSZYSTKIE ŻMIJE! Wystrugane serduszko cokolwiek!! NIE OCZEKIWAŁAM TAKICH SAMYCH URODZIN !! Od rodziców tez nie dostajecie nawet życzeń i jest okej? Bo co bo was wychowali to już są zwolnieni „z obowiązku” ?

Gość gość
A on sie prosił o te prezenty? Nie. Autorka dając mu je oczekiwała czegoś w zamian więc jest materialistką. Ja jak coś komuś daje to nie oczekuje rewanżu, ale każdy ma inne priorytety...

Nie mam zamiaru już nic mu kupić, moje pytanie było jak z nim porozmawiać ze dla mnie mały gest to duży gest i jest mi bardzo przykro z tego powodu.. a wyszła gownoburza nie na temat ehh..

Gość gość
małe gesty masz na co dzień. Facet sprząta gotuje pierze opiekuje się sama to pisałaś. Nie każdy lubi dawać prezenty

Gość gość
Ten facet powinien uciekać od takiej wariatki jak najdalej

Gość gość
12:30 pewnie robią to na zmianę więc on łaski też nie robi , zwykły powiedział obowiązków

Gość gość
Nie mam zamiaru już nic mu kupić, X No więc właśnie nie dawałaś mu prezentów bezinteresownie, żeby sprawić mu przyjemność jak pisałaś wcześniej, tylko oczekiwałaś rewanżu. Wszystko jasne.

Gość gość
12:31 a ona od lisa który ma na kolezkow od niej bierze jak sęp a jej nawet nie ma na czekoladę , on sam powinien mieć jakiś honor , jedyne wyjście to przestać mi kupować i tyle niech nie robi dziecko burzy z niczego

Gość gość
to że facet pomaga w domu to też oznaka miłości i mały gest

Gość gość
Dlaczego nie odpowiesz ile masz lat? Pewnie 20? Nie wiesz nic o prawdziwym życiu.

Gość _iftar_
A na czym polega prawdziwe zycie???

Gość gość
_iftar_ dziś A na czym polega prawdziwe zycie??? X Na dawaniu prezentów i robieniu gownoburzy jak się go nie dostanie...

Gość gość
12:33 a czemu ona ma go sponsorowac ? Czyżby jej facet był utrzymankiem? Niech ustala że nic sobie nie kupują i tyle