Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak nic mi nie kupuje ani nie sklada życzeń

Polecane posty

Gość gość

. Jestem z chłopakiem od roku...były moje urodziny-kompletnie nic nie dostałam, nawet życzeń mi nie złożył. Przyszły święta...fakt faktem ja mu dałam prezent to on kilka dni później mi także. No ale mniejsza...przyszły jego urodziny a on ma dzień przed walentynkami to kupiłam mu na urodziny misia i czekoladę bo wiedziałam że on bardzo chciał misia usmiech.gif no i na następny dzień ..też dostalam misia i czekoladę. Przyszedł dzień kobiet ...koleżankom z klasy kupił po tulipanie bodajże (składał się jeszcze z dwoma kolegami bo on uczy się za fryzjera i tylko 3 chłopaków w klasie)...a ja znowu co? Nawet życzeń mi nie zlozyl nie wspominając już że mógł chociaż tą głupią różyczkę kupic. Też pod każdym innym względem jest ok tyle że w tym temacie jakby kompletnie mnie olał. Jeszcze mi kiedyś powiedział że ja to ja że po co mi kwiatek który zaraz zwiędnie i że ja przecież się nie obrażę jak mi nie kupi. No i fakt nie obrażę się bo nie o to chodzi w związku ale jest mi bardzo przykro. Nigdy też nie kupił mi nic od siebie- jak już to dla nas obu np. loda w sklepie czy jakieś paluszki i się podzielił. Rozumiem że ma te 150-160 zł miesięcznie tylko ale na inne głupoty potrafi wydawać. Czuje się pod tym kątem zaniedbana, porzucona. A wiele razy mi wspomina że mnie kocha. Wiem że jesteśmy młodzi ale obydwoje traktujemy się poważnie, tyle że jak widzę gdy kolega swojej kupuje coś po prostu tylko dla niej, a mój chłopak nie potrafi to jest mi przykro tymbardziej ze ja sama potrafię mu coś kupić tak bez okazji usmiech.gif czy chociażby ciastka do kawy a on tego niestety nie potrafi docenić...co myślicie?

Gość gość
zostan prostytutką jak chcesz sie sprzedawac On pracuje i zarabia na siebie. jednen markowy ciuch i po pieniadzach

Gość gość
takie życie