Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniazwarszawy

Mam romans z kurierem DHL...

Polecane posty

Gość aniazwarszawy

Jestem samotną kobietą, która prowadzi dzialalność w swoim domu. Z racji, że średnio trzy razy w tygodniu wysyłam zamówienia do klientów, odwiedza mnie kurier. Wszystko było ok, do czasu, aż zaprosiłam go na kawę. To miała być zwykła kawa i papa. Jednak troszkę się rozpędziliśmy, buziaczki i szybki seks. Teraz przyjeżdża do mnie każdego dnia po pracy. W piątek powiedział mi, że ma żonę i dziecko w drodze.... Powiedziałam, żeby wypierdddddaaalał, ale mam mega wyrzuty sumienia. Nie wiedziałam, że on ma rodzinę! Chciałabym teraz do wszystkiego się przyznać jego żonie.... Co mam robić? Nie umiem zapomnieć i mam ochotę dać mu w kość za to kłamstwo.

Gość gość
Co za chojek nie trawie takich ludzi, zamiast posuwać tylko swoją żone wali na dwa fronty Niedojrzały dzieciak

Gość gość
Jak suka daje bez problemow to pies zawsze zje jak smakuje

Gość gość
Odwal się od żony. Ona nie zasłużyła sobie na ten smutek i żal żeby się dowiedzieć od Ciebie ( od zwykłej szmaty do połogi) jakiego ma męża szmaciarza. On i tak się sprzeda jej wcześniej czy później. Miejmy nadzieję, że chociaż ten kurier dziecku wyprawkę zapewni

Gość gość
aha i nazwalam cię szmatą, nie za to, że się z nim przespałaś, tylko za to, że chcesz się mścić na kolesiu ale wykorzystując do tego swego celu jego żonę i niewinne dziecko. Więc nie tędy droga ...... puściłaś się zapewne nie pierwszy i nie ostatni raz, więc daruj sobie i daj im żyć ;-)

Gość Cgrey
Zmień kochanka zamiast się mścić

Gość gość
Kolejne prowo jak nic. Ktoś ma ubaw jak ludzi wkręca.