Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży z wpadki i urodziłam dziecko co dalej z moim zyciem?

Polecane posty

Gość gość

Dowiedzialam sie o ciazy w 8 miesięcu, mialam normalny okres, brzuch nie urosl bardzo, myslalam, ze to miesnie bo duzo cwiczylam. Bardzo sie balam ze dziecko bedzie chore bo jem niezdrowo, pije alko, biore leki itp a okazalo sir, ze calkiem zdrowe wyszlo, mimo porodu orzed termibem dostało 10/10. Z ojcem dziecka to był jeden wyskok. Jestem singielka, nie bardzo chciałabym się z kimś wiazac, chociaz dziecko bez ojca to slabo wyglada. Nie wiem co robic. Zmusic sie i sprobowac z tym facetem czy moze żyć dalej po swojemu? Aha, nie wirm tez co z pracą, chcę pracować, ale co z maluszkiem?

Gość gość
na początek 500+ za kilak lat 300+, jako samotna idź do mopsu a dostaniesz tyle kasy że pracować nie musisz a co do ojca jak go choć troche lubisz to spróbuj a jak wogóle cię nie kręci to myslę że nie ma sensu na siłe

Gość _iftar_
Większej głupoty nie dało się wymyslec?

Gość gość
Nie pytam beneficjentow mopsu i obrabiaczek arabskich palek. Mam kasę, na pewno nie będę chodzic po zasilko dla leni i plebsu. Problem w tym, że chcę pracowac tylko co z dzieciaczkiem? Nie chcę niani ani zlobka. Rodzicow nim nie obarcze. Ojciec dziecka to jeszcze student i nie pracuje na pełen etat. W zasadzie sam sobie ustala grafik. Mógłby siedziec z dzieckiem. Tylko wtedy juz sie nie wyplacze z tego.

Gość gość
Uahahahaha Iftar i pomysleć, ze ktos w ogole odpowiada serio tej idiotce:D Dobrze ze sie skapnęłas w 8, a nie np w 10 miesiacu dopiero biedulko:D