Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój pierwszy KOSZMARNY seks...

Polecane posty

Gość gość
Masz rację. Odszedł bo nie dałaś mu satysfakcji seksualnej. Zresztą jakbyś dała to też by odszedł, uwierz mi. ;) Aleś ty głupia. :D

Gość gość
Życzę Ci żebyś trafiła na fajnego faceta. Ten taki widocznie nie był. Było miło chciał zaliczyć. Nie udało się więc odpuścił. Gdyby mu na tobie zależało choć trochę tak łatwo by nie odpuścił. Jak doświadczony koleś nie mógł rozdziewiczyc kobiety. Wiedział że jesteś dziewica. Powinien być delikatny. Przygotowac jakiś żel nawilżający. Nie spieszyć się. Gdyby mi zależało cieszył y się że chociaż tobie sprawił iralba przyjemność.

Gość gość
Facet, ktory kocha swoja kobiete, nie zostawi jej z tak glupiego powodu.

Gość gość
08:39 dzięki, ja też mam taką nadzieję że znajdzie się chłopak który będzie dla mnie wyrozumiały, i zrobi wszystko żebym była szczęśliwa. Macie rację.. gdyby tamten był w porządku to bym teraz nie siedziała i nie przeżywała. Dziękuję za dobre słowa. Może rzeczywiście nie jestem taka beznadziejna i to też jego wina bo nie potrafił sobie ze mną poradzić ;) jesteście mili bardzo, po waszych wpisach mam uśmiech na twarzy :) cieszę się że napisałam tutaj. Podświadomie chyba chciałam usłyszeć takie rady od Was. A ON niech sobie hula z kim popadnie, pewnie byłam jedną z wielu. Teraz to do mnie dociera. Bo wiecie dziewczyny, jak kobiecie na kimś zależy a też ktoś ją zrani potem przeżywa, takie jesteśmy, i często szukamy winy w sobie. Jeszcze raz dzięki że mogłam na Was liczyć , pozdrawiam ciepło :*. ;)