Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestes tutaj?

Polecane posty

Gość gość
jestem Myszko

Gość gość
Za życia jakoś mało jej było a teraz sami fani. Ta.

Gość gość
zapomnialam o niej przez moje osobiste problemy a media nie pomagaly w pamieci o niej przez to ze na czas choroby zawiesila kariere artystyczna a kojarzyla sie glownei z MBTM. ale jako dziecko dorastajace w latach 90 nie zapomne jak tvp 1/2/3 katowaly jej koncerty. okularki, male czarne. wszedzie maanam. niestety i bajm tez byl wszechobecny. no ale taka prawda obok Niemena właśnie Maanam mial wielki potencjal na miedzynarodowa kariere. smutne.

Gość gość
no i prawda taka ze PL nie bedzie mial tak charyzmatycznej wokalistki przez lata. ok, Basia Trzetrzelewska jest rozpoznawalna, Urszula Dudziak. Ale chodzi mi o to co wiekszosc doroslych kocha - ducha rocka. Edyta G - popowa, pop dla mnie jest na dalszym planie, brak charyzmy ciekawej osobowosci. Kasia N. - ciekawe teksty ale opakowanie fatalne, dla mnie niechlujny image , nie lubie niechlujow. taka Kora jest jedna na 100 lat

Gość gość
Kora byla gwiazda wiekszego formatu niz tylko nasz kraj jesli popatrzysz na potencjal. czego nie mozna powiedziec o Kasi K- wiecznie depresyjna, skulona cierpietnica, moze powinna zapalic ziolo... oprocz Kory przychodzi mi na mysl Kayah, lecz ona za bardzo poszla w komerche, a szkoda bo ma glos charyzme , przypominam duet z Cesaria Evorą