Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co kobiety zawracają doope facetom których nie chcą?

Polecane posty

Gość gość

Bez sensu

Gość gość
Dobra dupa nie jest zła.

Gość gość
Chcą ale też nie chcą być kołem zapasowym, które ma czekać.

Gość gość
zeby za friko cos zalawic, zrobic ich rekami, uzyskac bez wlasnego zaangazowania jakas rzecz lub pomoc. w 99% przypadkow nie warto pomagac, pozostaly procent to rodzina, i co zrobisz, pomozesz, chyba ze sie w patologii chowales i nienawidzisz wszystkich lacznie ze soba.

Gość gość
Wystarczy jedynie udać debilke zagubiona w akcji i czasie :classic_cool:

Gość gość
Jak kobieta okazuje zainteresowanie kilka miesięcy a facet nie zaprosił jej na randkę to daje sobie spokój a jeden z drugim nagle się budzą i dostają olśnienia ze ta fajna dziewczyna kręciła się w pobliżu i nagle jej nie ma i co teraz to jej wina bo "tylko im doope zawracała".

Gość gość
jak jak nie chce to nikomu nie zawracam d**e, akurat trafilam niedawno na goscia, ktory uwazal swoje wyobrazenia za rzeczywistosc tzn. moje niesmiale odmowy oznaczaly, ze chce ale sie boje. Ja staram sie byc delikatna, teraz widze, ze nie warto bo niektorzy nie ogarna i nie dadza spokoju.

Gość gość
dokładnie tak jest, ja też byłam długo zainteresowana facetem ale jak nie chciał mnie zaprosić na randkę to dałam sobie spokój bo co mam czekać do śmierci?

Gość gość
Jak kobieta okazuje zainteresowanie kilka miesięcy a facet nie zaprosił jej na randkę to daje sobie spokój a jeden z drugim nagle się budzą i dostają olśnienia ze ta fajna dziewczyna kręciła się w pobliżu i nagle jej nie ma i co teraz to jej wina bo "tylko im doope zawracała".

Gość szry
taka bylas zainteresowana, ze NIC Z TEGO ZAINTERESOWANIA NIE ZROBILAS. typowa kloda - lezy i czeka az inni za nia cos zrobia. bierna, mierna, tez mi zainteresowanie, ktore z wlasnym lenistwem wygrac nie potrafi. gdybys taka zainteresowana byla, to bys nie miala problemu sama zainicjowac spotkania. wiec - nie klam. ani nie przezywaj. skoro tak leniwa jestes to NIE MASZ PRAWA SIE DZIWIC, ze mezczyzna nie wykazuje zainteresowania. NIBY CZYM MIALBY SIE ZAINTERESOWAC? biernoscia? nic nie robieniem? czekaniem na gotowe? doprawdy, wielce interesujace, zupelnie jak lezenie i gapienie sie w sufit, ciezko sobie wyobrazic cos mniej intrygujacego.

Gość gość
Jestem kobietą i nie będę się prosiła faceta o to żeby zaprosił mnie na randkę bo to żałosne, poza tym nie starał się jakoś specjalnie. Wole znaleźć prawdziwego faceta który będzie mnie zdobywał i zaprosi normalnie gdzieś jak człowiek

Gość gość
23.55 sfrustrowany prawik musiał się pojawić, jakże by inaczej :D mogę się założyć ze jesteś bierny w stosunku do kobiet, nie robisz nic oprócz gapienia się na kobietę która ci się spodoba i oczekujesz ze to one będą Cie podrywaly :D. A potem zonk ze nie podrywaja Cie haha

Gość gość
23:55 Jak świat światem to facet jest od zdobywania. Nie chcecie równouprawnienia smiejecie się z kobiet że chcą być zrownane z facetami i jednocześnie oczekujecie że to one będą przed wami skakać jak małpy w cyrku i zapraszać gdziekolwiek. Chyba was do reszty p****ało

Gość szry
00:02 jak to "znalezc"? ze niby ty "znajdziesz"? otworz jakis kabaret, ten zart sytuacyjny moze trafic do publicznosci. nie stac cie na jakakolwiek inicjatywe, wiec twoje "znalezc" oprze sie conajwyzej na skrajnie skapym ubiorze, makijazu i czekaniu az ktos zagai rozmowe. nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie znasz na przyszlosc, dobrze? to naprawde kiepsko o tobie swiadczy. nie unos sie tez teraz urazona duma. nie zrobi to na nikim pozytywnego wrazenia.

Gość gość
Jak facet czeka aż to ja będę za nim latała i zabiegała o niego to sorry ale nie zamierzam. Niech znajdzie taką co go poderwie jak sam nie potrafi

Gość gość
:D hahaha :D

Gość gość
Jaką inicjatywę? Mam go prosić żeby się ze mną umówił? żeby chociaż się jakoś starał a nie czekał niewiadomo na co. Facetów jest dużo co chętnie zaproszą gdzieś sami

Gość gość
Nie unosze się dumą tylko mam wyjepane na takie męskie peezdy jak ty, jest dużo prawdziwych mężczyzn którzy nie boją się kobiet ani ich zaprosić na piwo

Gość gość
00:03 gdybys jeszcze mozgu umiala uzywac do czegos innego niz ocenianie ludzi przez jakies skrajne stereotypy... ciekawe pod jaki sama podpadasz:D 00:04 mowisz o rownych prawach, a jednoczesnie szukasz uprzywilejowanej pozycji. absurd. wymagasz od mezczyzn i rzucasz sie jak wyglodniala pchla, kiedy sama spotykasz sie z wymaganiami skierowanymi w twoja strone. podwojne standarty. niby co masz do zaoferowania oprocz wymagan? ublizanie, ktore prezentujesz? jego poziom tez zostawia wiele do zyczenia. popracuj nad soba zamiast od innych wymagac.

Gość gość
00:13 o, szambiarka przyjechala. tobie placa za kazde bezmozgie plucie jadem, czy nikt nie chce z toba miec nic wspolnego wiec swoje rynsztokowe frustracje na ludzi wylewasz?

Gość gość
Znajdź sobie kobietę która ciebie zdobedzie i będzie skakała wokół ciebie a prawdziwe kobiety będą zdobywane przez prawdziwych mężczyzn bo ty nim nie jesteś

Gość gość
Haha wiedziałam że tak odpiszesz i nie zrozumiesz słowa pisanego. Ja się nie rzucam. Chodziło o mężczyzn którzy wysmiewaja kobiety które chcą równych praw przy jednoczesnym oczekiwaniu że będą przez nie podrywani podczas gdy jest to działka faceta. Teraz czaisz? To jest hipokryzja. Chcieliby być panem i władca z potulna kobieta a wymagają podrywu z jej strony. Śmiech na sali.