Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość secawoPL

Praca w Niemczech dla Opiekunki osób starszych

Polecane posty

Gość secawoPL

Zapewniamy legalne zatrudnienie opiekunom seniorów w Niemczech. Termin: 23.08.2018 Lokalizacja: 27793 Wildeshausen Wynagrodzenie: 1400 EURO Samotna seniorka 61 Kg/170 Cm porusza się ze wsparciem drugiej osoby lub przy pomocy balkonika. W domu mieszka mąż, który również pomaga. Do zadań opiekunki należy pomoc w codziennych czynnościach jak mycie, ubieranie się oraz prowadzenie gospodarstwa domowego. Wymagany język niemiecki: dobry Skontaktuj się z nami pod numerem telefonu: +48 882 350 010, mailowo: rekrutacja@secawo.com lub odwiedź nasze biuro we Wrocławiu - ul. Racławicka 15/19 pok. 211. Secawo to stabilność i satysfakcja. Czekamy właśnie na Ciebie!

Gość gośćp
podcierać tylki starym hitlerowcom ?

Gość gość
Star**** ma 61 lat, czyli rocznik 1957... z takim peselem raczej nie mogła być hitlerowcem w dzieciństwie :P

Gość gość
opiekunka 1400 ojro:) a agencja jeszcze raz tyle zbiera od rodziny. czysty wyzysk

Gość gość
A ja mam prośbę jeśli już mam kontakt z firmą dla opiekunek a by obalić mity i domysły ile firma faktycznie zarabia na opiekunkach? Opłaca się? Prosze o szczerą odpowiedź w związku z tym że różne wersje kraza .

Gość gość
Szukam pracy jako opiekunka ale w okolicach Kolonii czy była by i kiedy?

Gość Inka

Hej jeśli ktoś szuka pracy w opiece to mogę wam polecić firmę z którą jakiś czas już wyjeżdżam i jestem bardzo zadowolona. Możecie sobie wpisać Gowork.pl i tam na ich stronie jest sporo ofert, każdego dnia pojawiają się nowe. Mają bardzo dobre warunki także warto sprawdzić. Ja osobiście polecam