Gość gość Napisano Sierpień 21, 2018 Chcialabym wiedziec jak to wyglada z gory...mo j tata zmarl 8 lat temu. potem mama poznala kogos i wyprowadzila sie do niego jakies 300 km od nas duze mieszkanie sprzedala po czym kupila mojemu bratu kawalerke mi dala poeniadze na kawalerke a sama sie wyprowadzila do ojczyma i urwala z nami kontakt. Miala mnie gdzies jak urodzialm dziecko nie przyjechala na chrzest ciezko bylo jej odebrac telefon jak u niej zaczelo sie zle dziac tak juz podejrzewam ze wtedy zadzwonila do mnie ze skoro mi sie nie uklada itp - bylam sama z dzieckoem to zebym kupila mieszkanie niedalelo niej. ze bedziemy razem. Tak tez zrobilam kupilam malutkie 2 pokoje 32 metry gdzie ona dalej miala mnie gdzies mieszkanie kupilam 50 km od niej bo ona mieszkala na wsi a ja chcialam w miescie. Miala mnie gdzies ja sama w tym miescie sobie zostalam bylo mi bardzo ciezko ale sie wybilam. Okolo 3 tygodni temu ona zaczela dzwonic z placzem przyjechala do mnie z moja siostra ktora ma lat 10 i zaczela opowiadac ze ojczym ja bije i ze to on jej zabranial kontaktow i ze nie ma sie gdzie podziac bo kase po ojcu naszym dala jemu na jakis biznes i zostalo jej 30 tysiecy. Teraz wprowadzila sie do mnie co jest koszmarem ona spi w salonie z aneksem ze swoim dzieciem ja zas z moim 5 latkiem w jego malym pokoiku. to jest dla mnie koszmar moj brat dostal miezzkanie i sam mieszka jest mlody itp a ona mi zycia nie bedzie zmieniac i niszczyc a mi moze....do tego jest okropna ciagle sie wtraca nawet jakie ja majtki nosze. wiem ze to moja matka ale prosze pomozcie mi obiektywnie spojrzec na to.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach