Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukrainskie dekle nie wiedza że starszym ludziom sie ustepuje w metrze

Polecane posty

Gość gość

Kobietom w ciazy, z małymi dziećmi itp. Dlaczego miasto wawa nie wystosuje do tych wieśniaków komunikatu jak sie zachowac? Ja teraz też przestałam ustepowac miejsca niech mnie prosza. Jak poprosza po ukrainsku to niech se stoi nawet w 9miesiacu ciazy. Za Wołyń

Gość gość
PiS wpuścił nie tylko hołotę ukraińską, ale gówno muzułmańskie te ścierwa są gorsze, niby usmiechnięci, a jak co to strasznie agresywni

Gość gość
Polacy również nie ustępują. Szczególnie młode panny

Gość gość
Wpuszczają Ukraińców bo nie ma rąk do pracy. 2 mln polaków emigrowało na zachód, więc co mieli zrobić? Czekać na zapaść naszej gospodarki?

Gość gość
wystarczyło podnieść płace tak jak zrobili to na przykład Czesi, gdzie wyjechała garstka, może 20 tysięcy ludzi, a nikt by nie wyjechał, a z milion by wróciło

Gość gość
To może być prawdą bo gdzieś czytałam w ciekawostkach Ukraińców o Polsce ze w Polsce ludzie ustępują miejsca starszym i kobietom w ciąży , czyli Ukraińcy mówią o tym tak jakby samo tego nie robili

Gość gość
Bo ta swolocz tego nie robi. WidzE te zapite geby facetow 20-50 i nie ustapia nikomu. Arabowie coz nie lubię ich, ale przynajmniej maja szacunek do starszych.

Gość gość
gość dziś Wpuszczają Ukraińców bo nie ma rąk do pracy. 2 mln polaków emigrowało na zachód, więc co mieli zrobić? Czekać na zapaść naszej gospodarki? x Najpierw rozwalili państwo i zmusili Polaków do emigracji, a potem ściągnęli inną nację. Tak się właśnie robi multi-kulti pod presją unijną ;) A Poloczki głupie, tańczą jak się im zagra.

Gość gość
Zgłoszone.

Gość gość
Zgadzam się Arabowie chociaż mają szacunek do starszych i matek