Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 lat i 107 cm wzrostu. Czy ktoś jeszcze ma drobne dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Waga 16,5kg. Każdy się dziwi, ze ma 5 lat, bo wyglada na dużo młodszego. Badanie wszystkie ok, rośnie i przybiera regularnie. Ja tez zawsze bylam mniejsza od rówieśników i wyglądałam na młodsza. Mam 153cm wzrostu. Wiem, ze to geny, ale czasem już mam dość jak widzę kolejne zdziwienie i pytanie: ile ma? 5 lat? Niemożliwe! Ehhhh.......

Gość gość
Moja córka ma 4 latka i 2 miesiące ,waży 18.700 kg.i wzrost 110 cm. Uważam że waży trochę za mało :O

Gość gość
Autorko a ile wzrostu ma twój syn? Wszystko zależy od wzrostu rodziców ,ja mam 161 cm,mąż 192 cm. Mamy dwóch synów, jeden idzie do 5 klasy i jest drugi co do wielkości pod względem wzrostu w klasie,młodszy syn idzie do trzeciej klasy i jest najwyższy w klasie.

Gość gość
Moja corka ma 4 lata i ma 122 cm i 23kg Moj siostrzeniec ma 7l i mierzy i wazy tyle samo. Ale siostra i szwagier maja 165cm. My z mezem 176. Moj syn ma 10 lat i mierzy 146 i wazy 35kg. Takze to zalezy tez od Was:-)

Gość gość
Moja córka ma 5, 5 l i wazy 19,300 i ma 116 cm. Za to Syn ma 10,5l I ma 140 cm i waży 28 kg. Idzie teraz do 5 klasy i jest najdrobniejszy z klasy. Moja koleżanka też ma 5 l córkę. Waży 15 kg a ubrania nosi na 104.

Gość gość
14:22 Chyba coś Ci się pomyliło- czterolatka i 122 cm?

Gość gość
Specjalnie zajrzałam do moich notatek... Syn 5lat i 1 miesiąc - 122cm Drugi syn 5lat i 6 miesięcy - 121cm Maz 1,90 Ja 1,66

Gość gość
18:48. Tak 122. Ja tez tak szybko rosłam

Gość gość
Moja 5 latka (skończyła w lipcu) wzrost 106,waga 15,5w pełni zdrowa. Dodam,ze starszy syn w jej wieku miał 120,wagi nie mam zapisanej,ale tez był drobny. Ja 162 cm,mąż 196cm.Syn teraz 15 lat skończył w czerwcu i 179 wzrostu,jest najwyższy w klasie,córka najniższa :D

Gość gość
Moja córka ma 6 lat, 108 cm wzrostu i 18,5 kg. Jest zdrowa, rozwija się prawidłowo. Ja mam 158 cm wzrostu, jako dziecko byłam drobna, jej ojciec ma 175 cm wzrostu więc też nie jest jakoś super wysoki.

Gość gość
Córka prawie 7 lat. 18 kg i 120 wzrostu. Niska waga urodzeniowa i ogólnie niejadek tudzież jadek wybiórczy. Ciągle w ruchu, co zje to spali.

Gość gość
Moje dzieci są drobniutkie. Córka ma 5 lat, jest drobna, ale u dziewczynki to tak bardzo nie razi, raczej ludzie komplementują, że taka filigranowa. natomiast syn ma 3 lata, a wzrost ma jak przeciętny 2 latek. Wszyscy się dziwią, że ma 3 lata. Zanim się odezwie i usłyszą jak płynnie mówi, zakładają, że ma 2 lata lub mniej. Też mnie drażni to ciągłe zdziwienie, że ma 3 lata i taki mały. Ja mam 152 cm wzrostu, mąż 160, nasi rodzice też są niscy, więc to pewnie geny. Znadałam hormon wzrostu i jest w normie. Gdy skończy 6 lat zamierzam go zapisać na aikido.

Gość gość
gość dziś Dodam, że dzieci są bardzo proporcjonalnie zbudowane, co zawsze lekarze podkreślają.

Gość gość
To wielkolud kobieto

Gość gość
gość wczoraj Moje dzieci są drobniutkie. Córka ma 5 lat, jest drobna, ale u dziewczynki to tak bardzo nie razi, raczej ludzie komplementują, że taka filigranowa. natomiast syn ma 3 lata, a wzrost ma jak przeciętny 2 latek. Wszyscy się dziwią, że ma 3 lata. Zanim się odezwie i usłyszą jak płynnie mówi, zakładają, że ma 2 lata lub mniej. Też mnie drażni to ciągłe zdziwienie, że ma 3 lata i taki mały. Ja mam 152 cm wzrostu, mąż 160, nasi rodzice też są niscy, więc to pewnie geny. Znadałam hormon wzrostu i jest w normie. Gdy skończy 6 lat zamierzam go zapisać na aikido. X To u mnie odwrotnie, trzylatek jest wyższy od rówieśników, za to mowa słabo rozwinięta :(