Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoria1995ww

Dziwne zachowanie (u ginekeloga) czy norma?

Polecane posty

Gość Wiktoria1995ww

Sama nie wiem co myśleć. Niedawno z powodu wyprowadzki musiałam zmienić dotychczasowego lekarza. Obecny wydawał mi się do niedawna w porządku, ale ostatnio poczułam się nieswojo i nie wiem czy mam rację? Przyszłam z podejrzeniem infekcji (jednak ostatecznie okazało się, że lekarz miał rację i prawdopodobnie było to jakieś jednorazowe podrażnienie czy coś w tym stylu). Podczas badania wspomniałam znowu o swoich podejrzeniach, a wtedy lekarz powiedział, że na pewno to nie infekcja po czym powiedział, że moja wydzielina jest "taka jaka powinna być - proszę zobaczyć", poczułam się bardzo nieswojo. Po pierwsze nie jestem lekarzem i nie jestem od oceny tego czy coś jest w porządku czy nie, po drugie jak chyba każdy nie chciałam tego oglądać (niestety nie skomentowałam, trudno komentować leżąc bez majtek). Co sądzicie o takim zachowaniu lekarza? To norma czy już nie?

Gość gość
Myślę, że to normalne. Jeśli nie robił nic innego poza tym, to chyba ok. Po prostu chciał Cię uświadomić, jak wygląda wydzielina, gdy wszystko z nią w porządku, abyś nie musiała się martwić w przyszłości, że masz infekcję lub coś jest nie ok.

Gość Wiktoria1995ww
Ja jednak jakoś dziwnie się czułam. I jeszcze jedno. Bezpośrednio po badaniu gdy zeszłam z fotela (zaraz obok jest krzesło i niewielki parawan) nim zaczęłam się ubierać zaczął mi tłumaczyć dlaczego to nie jest infekcja bo wtedy byłoby inaczej itd. A ja w sumie nie wiedziałam co zrobić, czy ubrać bieliznę (ale wtedy musiałabym się odwrócić do niego tyłem) czy co. Wydawało mi się normą, że lekarz czeka aż się ubiorę i potem przy stoliku tłumaczy co i jak. Ostatecznie podczas jego wywodu stałam jak baran bez majtek.

Gość gość
Bo jestes baranem czy w majtkach czy bez

Gość gość
gdy stałas on patrzyl czy nie?

Gość Wiktoria1995ww
Normalnie ze mną rozmawiał jakby nigdy nic, a ja czułam się nieswojo. Wolałabym się ubrać i przejść normalnie do biurka potem, a tak było mi głupio. W końcu ostatecznie odwróciłam się i ubrałam bieliznę, a ten dalej gada niczym nie zrażony.

Gość gość
Ubrax to można choinkę.

Gość gość
Ja nie poszłabym do faceta

Gość gość
to lekarz wiec co w tym dziwnego, hehehe kolejna cnotka lekarz ma w doopie ciebie i twoja p**de

Gość gość
mowil do ciebie a na co patrzyl?