Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pojechałybyście z chłopakiem na Ukrainę?

Polecane posty

Gość gość

Zobaczyć jego rodzinne miasto, poznać jego rodzine, pozwiedzać? Ja jeśli mam być szczera to się boje

Gość gość
Dlaczego? Ukraina jest bardzo ciekawa do zwiedzenia. Lwow, Stryj to polskie miasta, gdzie zachowal sie klimat przedwojennej Polski. Jest niesamowicie. Sama Ukraina jest bardzo malownicza, zycie, spoleczenstwo. Tam wszystko jest szybciej, mocniej, bardziej, intensywniej niz w Polsce. Ciekawe doswiadczenie.

Gość gość
Ja się boje, ze mnie porwie, jakiś nacjonalistów, ukraińskiej służby zdrowia, wszystko tam talie stare jest podobno, bieda zreszta ja nie wiem po co ja mam z nim jechać do jego rodziny

Gość gość
W Donbasie, Doniecku jest niebezpiecznie i faktycznie tak jak mowisz. Im blizej Rosji, tym wiekszy kryminal. Zaraz przy granicy az do Lwowa jest spokoj. I podobnie jak u nas. Wiem, ze jest mnostwo stereotypow, ale te stereotypy biora sie od osob, ktore w zyciu nawet na Ukrainie nie byly.

Gość gość
On jest z Kijowa

Gość gość
Nigdy to tak jakby jechać do Korei Północnej :O

Gość gość
Do Meksysku bym w zyciu nie poleciala, nawet za darmo, ale na Ukraine czemu?

Gość gość
Podobno milicjanci są niebezpieczni i w razie czego gdyby mnie np. Gdzieś chciał porwać itp. Nie pomogą mi

Gość gość
Kijów jest piękny ;-) Jeżeli znasz go dobrze to nie rozumiem strachu. Bez przesady. Rosja też wcale nie jest niebezpieczna :-)

Gość gość
Po prostu tam lepiej nie kombinować i być szczerym z policją. Tyle. Więcej nie trzeba.

Gość gość
Krótko go znam. Podejrzane jest to, ze tak ciagle o tym wspomina. Jeszcze twierdzi, ze na Ukrainie jest bardzo fajnie. Niech sobie sam jedzie a jak mu zależy to przecież wroci a jak nie to nie, trudno

Gość gość
Nie jedz lepiej