Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moglybyście byc z facetem po zmianie płci?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli wyglądałby i zachowywał się jak 100% facet, nie dp odróżnienia i mial sprawny sprzęt?

Gość gość
Ja z taką kobieta nie mógł bym być

Gość gość
Jasne, że tak. Wtedy to byłby IDEAŁ - męskie ciało, ale wrażliwość kobiety - brałabym. Nie miałby tych najgorszych męskich cech jakimi jest chamstwo, prostactwo i w ogóle cały ten męski, odstraszający prymitywizm.

Gość gość
Ale czekaj, czekaj, myślałam, że masz na myśli biologiczną kobietę, która zmieniła płeć na męską... Ale chyba masz na myśli transa - to nie, eee nie kręcą mnie tacy.

Gość gość
16:51 To się właśnie nazywa transseksualizm jeśli osoba zmienia płeć i o to mi chodzi. Tylko że jeśli chodzi o tą wrażliwość to też nie do końca, bo wtedy się przyjmuje testosteron w zastrzykach, który też powoduje chamstwo, agresje.

Gość gość
ciekawe cżycie takiemu facetowi staje normalnie penis

Gość gość
U mnie w bloku mieszka taki facet. Gdy sie dowiedzialam bylam w szoku,nigdy w zyciu nie pow ze byl kobieta. Mieszka z moja sasiadka juz dobre 7 lat

Gość gość
Staje im na pompke,ale plemnikow nie bedzie i ciąży. Ja bym nie mogla być z takim. Gdyby sie okazalo,ze K jest transem to nie wiem czy bym nie zrezygnowala.

Gość gość
16.44 nie

napisałaś - Jasne, że tak. Wtedy to byłby IDEAŁ - męskie ciało, ale wrażliwość kobiety - brałabym. Nie miałby tych najgorszych męskich cech jakimi jest chamstwo, prostactwo i w ogóle cały ten męski, odstraszający prymitywizm. popieram - choć sam jestem facetem - zgadza się że większość facetów to prostactwo, prymitywizm - szczegolnie ''made in poland'' wystarczy wyjść na ulice - krótkie włosy - fryz na żołnierza, ubiór bez fantazji, sandały i przepocone skarpety, acha i w skarpetach do łóżka na seks -- są takie modele i to nie ''starsi'' ale i młodzi - owszem nie wolno generalizować - ale mam oczy i widzę jak się faceci noszą - wiekszość to Dinozaury, na zachodzie większość facetów chodzi do ....kosmetyczki w Polsce to nadal rzadkość - a i się przykleja takiemu facetowi łatkę że - c***a, pedał może przejaskrawiłem tę wypowiedz ale tak jest .

Gość gość
Marvin70 ty to ułom jednak jesteś bo połowa kobiet śpi w skarpetach co facetów śmieszy, a faceta w skarpetach w łóżku to chyba sam miałeś :-) ...,,eleganciku z klasą"

Gość gość
Marvin70 pedał a facet to nie to samo! Wy obaj jesteście delikatni i wypielęgnowani jak panienki? :classic_cool:

Gość gość
Mogłabym z takim być. Nie trzeba się zabezpieczać i możecie byłby prymitywny