Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o wypowiedzi tej pani

Polecane posty

Gość gość

Mężczyzna nie będzie mnie nigdy obrzydzał i odstraszał, jeśli jest przystojny. Mówię to jasno i wyraźnie. Jeśli atrakcyjny nieznajomy podchodzi do mnie i mówi, że jestem piękna, to co się może stać? Mój dzień staje się lepszy! Kiedy mężczyzna jest niski, łysy, czy pryszczaty to ciarki mi przechodzą po plecach, niezależnie jak taktowny by nie był. Po prostu chcę, by odszedł ode mnie jak najprędzej. Nie jestem odosobniona w tym myśleniu, tylko kobiety wam tego nie powiedzą wprost (z obaw przed reperkusjami i krytyką – mój dop.). Większość kobiet ukrywa swoje prawdziwe oblicze i szczególnie w towarzystwie mężczyzn nie mówią, to co sądzą naprawdę (zauważcie, że najbardziej fałszywi są właśnie narcyzi, a swój żywot opierają na manipulacjach i kłamstwie – mój dop.). Jeśli brzydki mężczyzna nie potrafi odbierać sygnałów społecznych, staje się w moich oczach jeszcze bardziej obrzydliwy. Samo przebywanie w jego towarzystwie stawia mnie w bardzo niekomfortowej sytuacji, ponieważ nie zrozumie jak negatywne odczucia we mnie powoduje. Niestety muszę się z tym mierzyć praktycznie codziennie, bo brzydcy faceci chcą mnie poznać. Faceci ZNAJCIE SWOJE MIEJSCE! Jesteśmy tak samo wybredne wizualnie, jak wy! (akurat to kłamstwo, dużo bardziej wybredne, co pokazują badania portali randkowych – mój dop.). Chcemy, by tylko dobrze wyglądający mężczyźni do nas podchodzili! Jeśli jesteś jakąś dziwną kombinacją niskiego, starego, czy łysego grubasa, to mówię szczerze – odp*****l się i nawet nie patrz na mnie! Nie będę randkować z twoim gatunkiem. Tak, mówię o gatunku, bo dla mnie jesteś jakimś innym rodzajem bytu. Ja jestem człowiekiem i nie zamierzam się spotykać z brzydalem. Nie jestem seksualnie zainteresowana zwierzętami! Powinieneś być świadomy, gdy zostajesz społecznie odrzucony, kiedy robimy to prosto w Twoją zwyczajną mordę! Brzydcy faceci, którzy są pewni siebie nie zachowują się naturalnie i jest to dziwaczne. ZNAJ SWOJE MIEJSCE I DAJ NAM BYĆ PODRYWANYMI PRZEZ LEPSZYCH GENETYCZNIE MĘŻCZYZN! To bardzo proste. Nie podoba Ci się? Co mnie to obchodzi? Brzydkim mężczyznom nie należy się zaangażowanie, uczucia, szacunek, ani seks (co na to środowiska z lewej strony, które mówią o dyskryminacji tylko jednej płci? – mój. dop).

Gość gość
Z red pilla to tłumaczenie? Jako kobieta, cóż, zgadzam się.

Gość gość
21:12 Dopowiem jeszcze, że tak agresywna postawa względem *subiektywnie* brzydkich facetów wynika z kobiecych kompleksów i urażonego ego. Kiedy taki 'brzydal' podbija do ładnej, jej atrakcyjność zostaje zakwestionowana (no jak to tak, przystojni na mnie nie lecą, tylko brzydcy?? więc ze mną musi być coś nie tak). I włącza się mechanizm obronny w postaci agresji i traktowania 'z góry', albo olewania po prostu.

Gość gość
O ile nie rozumiem agresji, o tyle olewanie to zupełnie normalna reakcja kiedy nie chcesz znajomości. Jak inaczej zareagować na kogoś kogo nie chcesz poznawać?

Gość gość
Myślę że ma prawo do swoich bądź co bądź chorych poglądów. Zresztą prawdę napisała poniekąd. Wy też gardzicie brzydkimi zwłaszcza gdy wyglądacie ciut lepiej od typowego Janusza i między sobą macie beke z paszteta który śmiał się wami zainteresować więc w sumie powinniście znać swoje miejsce w szeregu tak jak i one.

Gość gość
Jak inaczej zareagować na kogoś kogo nie chcesz poznawać? x Eeee... powiedzieć, że nie chcesz zawierć znajomości?

Gość gość
Czyli, krótko mówiąc, olać. Można to ogłosić na różne sposoby, ale to i tak jest olanie

Gość gość
Brzydkim mężczyznom nie należy się zaangażowanie, uczucia, szacunek, ani seks x Haha, za to należy się kultura od innych ludzi ;) Choć mówi prawdę, zaprezentowała się kiepsko formą, obyty człowiek inaczej by ujął w słowa. Chamstwo nie ma siły przebicia, nie składnia do refleksji, tylko agresji.

Gość gość
Jak zwal tak zwal. Nie istnieje nakaz zawierania znajomości z każdym.

Znałam bardzo ładną dziewczynę (wszyscy tak o niej mówili) , która przyciągała wielu chłopaków, brzydkich i bardzo brzydkich też. Po prostu była bardzo taktowana, mało asertywna i oni nie przejmowali się, że przecież są beznadziejni dla niej. Ona śmiała się z nich, ale tylko przy koleżankach. Po prostu mężczyźni są niepoważni, zachowują się jak chorzy psychicznie.

Gość gość
Czyli, krótko mówiąc, olać. Można to ogłosić na różne sposoby, ale to i tak jest olanie x Olanie jest ignorowaniem. A kiedy powiesz wprost, że sobie nie życzysz, to odmowa, nie olew.

Gość gość
Dla niektórych facetów to dalej olanie. Bo olewasz ich starania :D Poza tym czasem łatwiej jest po prostu zignorować podchody takiego człowieka - zwłaszcza jak to jakiś znajomy-znajomego, udając, że się nic nie widzi/słyszy unika się niezręcznej sytuacji (dla nas samych)

Gość gość
Jeśli dwie piękne kobiety się spotkają, a w okolicy bedzie kilku mężczyzn w tym wypadku brzydkich tak? Dopiero zobaczcie co się stanie ;) No? Ktoś wie może co teraz się stanie? :D

Gość gość
Nie mam pojęcia. Oswiec mnie bo jestem brzydka.

Gość gość
21:27 Takie zakompleksione to czasy, że każdy bierze wszystko do siebie, niemniej obiektywnie olanie, a odmowa nie jest tym samym. Sama zawsze wolałam być szczera i bezpośrednia, jednak jakaś odwaga cywilna i kultura wobec adoratora się należy. Jak kto woli :) pozdrawiam

Gość gość
Zgodzę się, ale też rozumiem dlaczego ktoś może po prostu zignorować

Gość gość
Zgadzam się z ta Panią. Dla mnie najgorsze sa zaklamane idiotki, co mówią "wyglad sie nie liczy, tylko wnetrze". A prawda jest taka, że maja w domu brzydala ale z kasą a w pracy wzdychaja do ciasteczek. Wiadomo, to natura. Z natury kobietę podnieci przystojniak, ale wiele kobiet bardziej podniecą pieniądze. Dla mnie istotne by mezczyzna byl atrakcyjny, jednak pieniądze sa czescia atrakcyjnosci. Nie musi byc super bogaty, musi byc zaradny. Jesli chodzi o wygląd musi byc w moim typie. Wiadomo z przystojnym nic sie nie stanie, bo on nie zg******* kobieta bedzie miala chec na seks. Z brzydalem to od razu kobieta czuje wstret i lek, ze ow brzydal by ją tknal

Gość gość
Otóż każda z nich będzie szczęśliwa z jak największego zainteresowania ze strony facetów, nieważne czy brzydkich, bo to dowiedxie "wyższości" (wg niej) jej urody nad tamtą..;) Przeważnie każda kobieta chce jak największego klubu adoratorów, ładnych czy brzydkich, nieważne ważne, że będzie miała w kim wybierać. A im wiecej "brzydkich" zainteresuje sie daną panią, tym większe szanse, że zainteresują się nią przystojni panowie, widząc jak wielkie pożądanie wzbudza. Także kompletnie nie rozumiem autorki ;) :D

Gość gość
Jesteśmy nie raz zmuszeni do towarzystwa. Umiar trzeba zachować do osoby na ile nam to pozwala. Mężczyzna nie powinien krytykować żadnej kobiety ani obrażać, rozròżnić towarzystwo od znajomości od koleżanki czy dobrej znajomej. Nie narzucać się i zmuszać, mieć wyczucie co wolno a co nie. Z każdą nie będzie się żenił mężczyzna czy kochał, znajdzie się taki. Kultura i dobry obyczaj lubią wszystkie na pewno nie smęty, coś na temat , uśmiechnąć się. Przystojny podobno.

Gość gość
Że niby taki mechanizm psychologiczny? Może coś w tym jest bo wystarczy że ktoś się kimś zainteresuje i zobaczy że wokół kręci się "konkurencja" to podbija temu komuś atrakcyjność w myśl zasady że jeśli budzi zainteresowanie to musi być ok. Aczkolwiek na mnie nie działaja żadne triki bo wszystkie mam już dawno rozpracowane :D

Gość gość
Jakie triki wiem mało jest takich.

Gość gość
Wystarczy przystojniak otworzy pierwszy drzwi aby weszła zobaczcie co będzie się dziać :p NIe pierwszy wchodzić i zatrzasnąć xd

Gość gość
nie zgodze sie, wole nie miec ani jednego adoratora niz 100 brzydkich i 5 ladnych. ladni pomysla uu pasztety na nia leca, to moze jednak ona nie jest na tyle atrakcyjna, przywidzialo mi sie. rzygac sie chce jak podbijaja do ciebie nieatrakcyjni. lepiej byc samej i w samotnosci tlamsci broche

Gość gość
Widze że otwarcie kobiecie drzwi do dzisiaj wywołuje ból d**y i niektórych i stanowi coś niezwykłego :D

Gość gość
Mało to ładnych kobiet, które związały się z brzydalami i uważają ich za atrakcyjnych i pociągających? Wszelkie uogólnienia są zwyczajnie prostackie.

Gość gość
gość dziś Nie słyszałam nic głupszego. A czy ludzie "lecą" na brzydkich czyna ładnych? Im większe powodzenie ma daba jednostka tym bardziej świadczy to o jego urodzie. x gość dziś Że niby taki mechanizm psychologiczny? x No tak, z tym że w odniesieniu do tych kobiet, a nie facetów, bo facet jak to facet, ładna to poleci i poleci na obie,ale w tym wypadku kobieta udowadnia KOBIECIE, że jest lepsza, seksowniejsza i ładniejsza, bo burak nie burak i tak poleci na tą "lepszą". I o to chodzi kobietom. Tak, tak właśnie jest... Kobiety to nawet ubierają się dla innych kobiet, w żadnym wypadku dla mężczyzn ;)

Gość gość
To brzmi mniej więcej tak: Kobieta nie będzie mnie nigdy obrzydzała i odstraszała, jeśli jest ładna. Mówię to jasno i wyraźnie. Jeśli atrakcyjna nieznajoma podchodzi do mnie i mówi, że jestem przystojny, to co się może stać? Mój dzień staje się lepszy! Kiedy kobieta jest gruba, bez biustu, przeciętna z twarzy, to ciarki mi przechodzą po plecach, niezależnie jak taktowna by nie była. Po prostu chcę, by odeszła ode mnie jak najprędzej. Nie jestem odosobniony w tym myśleniu, tylko faceci wam tego nie powiedzą wprost. Większość facetów ukrywa swoje prawdziwe oblicze i szczególnie w towarzystwie kobiet nie mówią to co sądzą naprawdę. Jeśli brzydka kobieta nie potrafi odbierać sygnałów społecznych, staje się w moich oczach jeszcze bardziej obrzydliwa. Samo przebywanie w jej towarzystwie stawia mnie w bardzo niekomfortowej sytuacji, ponieważ nie zrozumie jak negatywne odczucia we mnie powoduje. Niestety muszę się z tym mierzyć praktycznie codziennie, bo brzydkie kobiety chcą mnie poznać. Kobiety ZNAJCIE SWOJE MIEJSCE! Jesteśmy tak samo wybredni wizualnie, jak wy! Chcemy, by tylko dobrze wyglądające kobiety do nas podchodziły! Jeśli jesteś jakąś dziwną kombinacją brzydkiej, bezbiustnej, starej czy z odrostami grubaski, to mówię szczerze – odp*****l się i nawet nie patrz na mnie! Nie będę randkować z twoim gatunkiem. Tak, mówię o gatunku, bo dla mnie jesteś jakimś innym rodzajem bytu. Ja jestem człowiekiem i nie zamierzam się spotykać z brzydalką. Nie jestem seksualnie zainteresowany zwierzętami! Powinnaś być świadoma, gdy zostajesz społecznie odrzucona, kiedy robimy to prosto w Twoją zwyczajną mordę! Brzydkie kobiety, które są pewne siebie nie zachowują się naturalnie i jest to dziwaczne. ZNAJ SWOJE MIEJSCE I DAJ NAM BYĆ PODRYWANYMI PRZEZ LEPSZE GENETYCZNIE KOBIETY! To bardzo proste. Nie podoba Ci się? Co mnie to obchodzi? Brzydkim kobietom nie należy się zaangażowanie, uczucia, szacunek, ani seks.

Gość gość
Brzydka czy piękna i tak was nie poderwie więc schowaj sobie w majty te fantazje :D

Gość gość
22.22 o tym pisze autorka tekstu ze dziewczyny wiążą się z brzydalami dla korzyści materialnych, żeby nie wyjść na blachare która leci na kasę to mówi innym ze jej chłopak jest atrakcyjny i pociąga ja seksualnie.

Gość gość
Brzydki czy przystojny i tak was nie poderwie więc schowaj sobie w majty te fantazje.