Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tanim kosztem urzadzic mieszkanie w stylu

Polecane posty

Gość gość

Nowoczesnym? Macie jakies rady? Co mi przyszlo do glowy, to: - sciany na bialo - rolety zamiast zaluzji - szafka typu ikea regal kallax albo podobne Macie inne pomysly, piszcie

Ściany na biało. Panele też jasne. Skupić się na jednego rodzaju kształtach (kwadraty, prostokąty - wszystko jedno, konsekwentnie) i przełamać je jednym akcentem. Minimalistycznie w meblach i kolorach.

Gość gość
Sprzedać co nie potrzebne potem kupić szara farbę i białe meble, postawić na jakość a nie ilość czyli kupić sobie 50-86" tv i trzy konsole do tego 21:9 lub 32:9 monitor LCD i jakiś komputer, laptop tablet i telefon. Apple bym unikał bo to pedau.

Gość gość
Na jednej scianie mozna dac tapete ( raczej w geometryczne wzory) albo udawane cegly - naturalne lub malowanie na bialo, Duzo poduszek ktore ozywią biel. KWiaty w szklanych wazonach Na scianach ze duze obrazy- gotowce z IKei, /i wielkie lustro, ramy proste. Proste w formie oswietlenie, takze punktowe. Latwizna, bo teraz wsztkie wnetrza sa na jedno kopyto, Aaa jeszce obowiazkowo biala kanapa i takiez fotele. W sypialni, tez białej, misterna sterta poduszek,z krorymi co noc klopot, wiec sie je trzyma tylko , jesli przypadkiem jakis gosc wsadzilby tam glowe Za komuny ludzie mylili mieszkania, bo wszedzie stala taka sama mebloscianka z tv. Teraz tez moga pomylic. Dlatego wole stare, niepowtrarzalne meble i drobiazgi, ktore dla mnie cos znaczą. Ale mieszkanie na wynajem urzadzilam pod taki wlasnie "nowoczesny " gust, ludzie mowia na wejsciu aaa, i mozna wziac wieksza kase :):)

Gość gość
No wlasnie planuje kupic te kwadratowe meble kallax z ikea, kolory wszystkiego bialy, szary, czarny. Panele drewnianopodobne. Telewizor mam stary, to zostaje :) To jest mieszkanie na wynajem / na sprzedaz. Urzadzam po kosztach, nic drogiego. W domu mam meble na wymiar.

Gość gość
Oswietlenia nie bede przerabiac na punktowe. Jestescie w stanie polecic jakies lampy? Wszelkie wieksze market moga byc.

Gość gość
Wszystko w tym lampy kupisz w Ikei ,jeśli planujesz żeby mieszkanie było na wynajem lub sprzedaz to nie ma sensu Dużo inwestować :)

Polecam Ci przejrzeć ofertę Domu Meblowego [ www.DomMeblowy.com ], tanio i jakościowo bardzo dobrze. Różne style, nowoczesny, klasyczny itd. Szczególnie tapicerkę polecam bo kupiłem tam już kilkukrotnie.