Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd z dziewcyzną

Polecane posty

Gość gość

Moj związek z dziewcyzna trwa pół roku i przez ostani czas było między nami cudownie. Każdy dzień spędzaliśmy razem po kilkanaście godzin i cieszyliśmy się sobą. Niestety postanowiliśmy pojechać do Krakowa ze znajomymi i tam zaczął się problem. Sama podróż z nimi była przyjemna i kiedy dojechaliśmy tam spedizmlismy ze znajomymi cały dzień poza hotlem. Moja dziewczyna przy znajomych była radosna jak nigdy, śmiała się dobrze bawiła jednakże kiedy już się pożegnaliśmy i poszliśmy razem do pokoju to czar prysł ... Miałem wrażenie ze to zupełnie inna osoba i cała energia z niej schodziła była zmęczona i nie chciała nawet ze mna rozmawiać. Spędziliśmy razem tam 5 dni i codziennie było to samo. Po powrocie teraz ciagle mnie to meczy i nawet gdy z nią o tym rozmawiałem powiedziała ze faktycznie coś jest na rzeczy i czuła się przy mnie nieswojo :) Jedyne co mogę powiedzieć więcej to ze często przyczepialem się do czegoś co mówiła i w sumie rzadko kiedy się z nią zgadzałem jednak zawsze przy znajomych była szczęśliwa. Nie wiem o co jej chodzi ale chce to zrozumieć ;((

Gość gość
Dziewcyzna jeszcze się z tobą poseksi a jak przestaniesz się myc to cię rzuci, tak jak wszystkie inne dziewcyzny.

Gość gość
Kobieta też człowiek, po intensywnym dniu należy się odpoczynek. Nie jest kluaunem, żeby cię cały czas zabawiać.