Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odszkodowanie po nieudanej plastyce nosa...

Polecane posty

Gość gość

Hej, zapewne nie jestem jedyna, ktora ma taki problem, ale jestem zalamana... Mialam operowany nos, ponoc u super specjalisty, byla to pelna operacja (przegroda, garb itd.), operacja nie byla udana. Mialam poprawke, ktora tez udana nie jest. Nadal mam malutki garbek, dziurki sa nierowne, na roznych poziomach, nos jest bardzo szeroki (minimum 2razy szerszy, niz przed operacjami), jest asymetryczny, z jednej strony zupelnie inny, niz z drugiej. Nie moge patrzec w lustro, kazdy zauwazyl operacje, dodatkowo znajomi mowia, ze byla nieudana. Najgorsze jest to, ze ten nos jest tak potwornie szeroki... Mam propozycje, ktore lekarz wykonal i to jak ten nos wyglada ma sie nijak do tych propozycji. Chce dostac zwrot pieniedzy za obydwie operacje, jak mam zaczac dzialac? Moze ktos juz przez to przechodzil? Najpierw rozmawiac z lekarzem (ktory uwaza, ze wszystko jest super i zrobil sie dosc opryskliwy), czy od razu wziac adwokata? Prosze o porade

Gość gość
Moim zdaniem trzeba umówić się na rozmowę z dobrym radcą prawnym. Ja miałam podobną sytuację ale to można powiedzieć długa historia. W tamtej sytuacji skontaktowałam się z tą kancelarią http://news-law.com i dostałam duże odszkodowanie.

Gość gość
Musisz mieć prawnika. Jestem po spartaczonej operacji pewnego pana który ma dobrą reklamę na forum tym, na chirurgii plastycznej. Jego pierwsze litery imienia i nazwiska to M.K. Jak ktoś napisze tylko o nim złe wpisy, to od razu jest atakowany prze wynajęte osoby.

Gość gość
Tez popieram pomysł rozmowy z radcą prawnym. Niestety czasem nasza sprawa wydaję się dla nas bezsensowna i nie ma szans na dobre rozwiązanie a jednak tacy fachowcy mogą pomóc nam bo dysponują bardzo dużą wiedza prawną. Ja korzystałam kiedyś z tej kancelarii niklasslodzinka.pl.