Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica 24lata

Polecane posty

Gość gość

A wiec tak jak w temacie tak życie ułożyło się w sensie w liceum mało chłopców i spokojnie a po liceum długa przerwa gdzie za bardzo nie miałam kontaktu z rówieśnikami i brak imprez i teraz studia, gdzie chciałoby się miec faceta... generalnie raczej nie jestem pasztetem bo dużo facetów mówi ze jestem ładna tylko ja mam taka blokadę ze to tani komplement, ale tez mówią to ludzie na ulicy itd. Co na nic nie liczą, ale do konkretów trochę głupio czuje się w takim wieku być dziewica co nie powiem blokuje mńie dalej przed wszelkimi kontaktami z facetami, a bardzo brakuje mi tez bliskości. Mój wcześniejszy brak facetów powoduje ze jestem jeszcze bardziej nieśmiała do tego poznałam faceta który bardzo mnie kręci starszy ode mnje bo to jego 2 studia bo jest z mojego roku, całował mnie już ale nie wiem czy kapnął się czy pomyślał ze może mnie nie kręci, ciagle nalega na jakieś spotkania w nocy czy spotkania gdzie mówi ze nocleg tez znajdzie się, wiadomo o co mu chodzi xD chociaż zazwyczaj w ostatniej chwili wycofuje sie ale ciagle ma takie propozycje nawet stara się żebym nie obraziła się xD kręci mnie i raczej jest typem co bez seksu nie może żyć a związki myśle ze tez raczej nie jego bajka. Pewnie gdybym wczesniej miała facetów to i tak pobawilabym się z ńim ale tak blokuje się bo to raczej nie dla mnie kompan. Znacie takie osoby co w tym wieku są dziewicami czy jestem już gatunkiem wymarłym... jak radzić sobie... facet wyrywa mnie chce zbliżeń ja tez a ja boje się wstydzę powiedzieć ze jestem dziewica... tym bardziej ze nikt tak nawet nie pomyślałby bo na prawde nie jestem pasztetem ani jakimś kościelnym bywalcem wręcz przeciwnie.... proszę nie śmiać się...

Gość gość
Sprzedaj dziewictwo Arabom.

Gość gość
O2. 54 puknij się w głowę. A Ty autorko nie przejmuj się swoim dziewictwem. I nie trać go z byle kim nie warto. Spotkasz kogoś kto doceni Ja straciłam dziewictwo w wieku 26 lat. Rok później byłam żoną i jestem nią do dziś a w łóżeczku śpi nasz synek.

Gość gość
Nie masz się czym przejmować, lepiej poczekać i przeżyć swój pierwszy raz z odpowiednią osobą a nie byle kim. Masz teraz szansę to ją wykorzystaj i niczym się nie martw. Seks z dziewicą jest dla mężczyzny zwykle jeszcze bardziej atrakcyjny.

Gość gość
Twierdzisz, że jesteś ładna, jesteś dziewicą (jest to naprawdę bardzo duża wartość) tylko dlaczego masz tak pusto w głowie? Dziewictwo jest Twoim wielkim atutem, sam osobiście nie potrafiłbym być z kobietą, która już to z kimś robiła. Zamiast być z tego dumna, to Ty się tego wstydzisz. Dziewictwo powinno się stracić z osobą, z którą wzajemnie darzycie się silnym uczuciem, najlepiej z mężem, albo chociaż przyszłym mężem. Nie rozumiem jak można rozważać opcje przespania się z facetem, który jak sama twierdzisz nie jest zainteresowany związkiem tylko seksem, zwłaszcza że byłby to Twój pierwszy raz. Kiedyś poznasz właściwego mężczyznę i zobaczysz jakie to szczęście, że możesz to zrobić właśnie z nim, z tym który kocha i szanuje, o ile oczywiście zachowasz dla niego dziewictwo. Problem w tym, że po tym co napisałaś, to Ty na takiego mężczyznę nie zasługujesz, bo skoro sama nie potrafisz siebie docenić, to jak niby miałby to zrobić ktoś inny. Zazwyczaj jak kobieta długo jest dziewicą, to dlatego, że ma swoje zasady i wartości i przede wszystkim zna swoją wartość. Takie kobiety są idealnymi kandydatkami na żonę i matkę. Jak przeczytałem tytuł pytania, to myślałem, że jesteś jedną z nich, ale niestety później się rozczarowałem. Przemyśl to co Ci napisałem, bo jeszcze nie jest za późno, a kiedyś możesz tego żałować, ale powrotu już nie będzie

Gość gość
Dziewictwo nie ma żadnego znaczenia, to tylko błonka. "Wartość" robią z niej koniotrzepy, które nie mają szans na pójście do łóżka z kobietą.

Nie masz się czegp wstydzić. Jak powiesz jakiemuś facetowi, że jesteś dziewicą a on ucieknie to znaczy, że nie był to odpowiedni facet. Tyle.

Gość gość
Nie chciałbym 24-letniej dziewicy, pewnie ma jakieś zaburzenia seksualne albo jest kłodą w łóżku.

Gość gość
Co ty pod lodem leżałaś 5 lat? Hahaha :D

Gość gość
W wieku 24 lat to ja miałam najlepszy seks w życiu, bo jeszcze bez dzieci i bez większych zmartwień na głowie, a tu niektóre w tym wieku są dziewicami hahaha :D

Już nie trolluj. Lepiej ci będzie prostaku/czko jak dziewczyna źle się się poczuje?

Gość gość
Widocznie więcej jest tu programów, a może po prostu ludzi którzy wszystko zaczynają w porę? ;)

Gość gość
Prostaków* -słownik

Gość gość
ja tez jestem dziewica, ale w sumie mi to nie przeszkadza bo nikt mnie nie jara, a tez trafiam na takich dla ktorych to co mam w cipce stanowi glowna wartosc, planuje za jakis czas sie puscic i nabrac doswiadczenia zeby zobaczyli cos wiecej poza tym

Gość gość
Nie jesteś wcale taka stara, bez przesady. Dzieciak jeszcze. A to że kobieta wybrzydza jest normalne. Jeżeli nie chcesz robić z tego jakiegoś sacrum, to się normalnie prześpij z tym facetem i tyle. Chociaż ja bym wolała raczej kogoś z poza studiów, bo później gadanie będzie.

Gość gość
do czegoś co pisało o 8:10 ;;; to coś to zdegenerowany osobnik i agent żydowski, który profilaktykuje politykę marksizmu kulturowego, z czego jest "bardzo hepi" i totalnie głupi.. bo tacy są marksiści kulturowi - wsobni i do cna przesiąknięci cynizmem, zgubieni własną chwałą, nie godni nigdy jej zdobycia. dziewictwo to oczywiście fantastyczne duchowe wejście (w życie) człowieka z wartością.