Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tez boicie sie utraty wolnosci kiedy zalozycie rodzine?

Polecane posty

Gość gość

Ja chcialabym miec meza, jednak nie wiem czy chce miec dzieci. Przede wszystkim dlatego, ze bardzo ograniczaja wolnosc, z mezem kiedy cos jest nie tak mozna wziac rozwod, dziecko ma sie zawsze, trzeba je utrzymywac, wychowywac, pilnowac, wiaze sie to czeto z nieprzespanmi nocami, rezygnacja ze swoch marzen, czesto tez negatywnie wplywa to na wyglad kobiety Jest ktos kto mysli podobnie?

Gość gość
nieprzespane noce zrekompensuje ci 500+ dodatku zawsze to parę groszy, trochę pogłówkujesz i parę złoty ci zostanie w portfelu...

Gość gość
Dzieci to niewola,bezdzietni sa wolnymi ludzi.

Gość gość
08:34- no nie wiem czy te 500 zl to jakas rekompensata za nieprzespane noce i brak czasu dla siebie, szczegolnie, ze kiedy czas wchowywania dzieci przeznaczyloby sie na prace to zarobiloby sie i tak o wiele wiecej

Gość gość
Nie mowiac juz, ze utrzmanie dziecka tez kosztuje, wiec te 500 zl raczej nie jest tylko dla zachcianek rodzicow

Gość gość
Z taką utratą można se poradzić tak jak mój Poznaliśmy sie niby sie zakochał,miałam być już tylko jego z tego wyszło dziecko,od 20 lat on mieszka u siebie ja u siebie, przychodzi kiedy mu wygodnie,przewaznie co dzien bo wiadomo kto mu żryć da,kiedy są problemy z dzieckiem spieprza i ma problem z głowy, To samo dziala w drógą strone fecetowi wcisnac dziecko w końcu mamy równouprawnienie

Gość gość
Też to miałam w wieku 20-25 lat. Myślę, że takie lęki ma każdy w pewnym momencie. A potem mi przeszło. Widać dorosłam do tzw założenia rodziny. Niestety do dziś nikogo nie znalazlam-zawsze wybierali inną. Jest to jedyna rzecz w życiu której żałuję .W sumie nie wiem, czym się dalej w życiu zająć. Jedno jest pewne, jeśli mi się spodoba facet a na dodatek będę się dobrze czuła przy nim i podzielała jego poglądy na życie, to mam jak w banku to, że on sobie zaraz znajdzie inna. Zawsze tak bylo.