Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale miałam sen..

Polecane posty

Gość gość

Źrenice mojego chłopaka zrobiły się podłużne kiedy się przebudził, popatrzył na mnie i poszedł dalej spać.. kilka godzin później spojrzałam w lustro, na białku oka miałam jakby film, który odchodził przy tarciu. Gdy go zdarłam kawałek po kawałeczku (nie bolało :D) moje oczy w całości stały się zielone, nie było ani źrenicy ani białka tylko kolor zielony. W pewnym momencie zauważyłam inwazję i pomyślałam, że oni już tutaj są, w tv mowili ciągle, że obcy przybywają, a oni faktycznie przybyli i to nie w atatku, jego nie było widać tylko wisieli w powietrzu z 10m nad ziemią, mieli na sobie czarne skafandry ale bez kasków i a la karabiny w rękach.. W tym miejscu było ich jakieś 7-8 osób. Czułam autentyczny strach, że zaraz tutaj wejdą, ale nie stało się tak. Natomiast dużo ludzi przewijało się w mieszkaniu, na koniec zrobił się tłum. Mama pojechała po babcie, ale na miejscu bloku, w którym mieszka teraz stał ogromny niekończący się strzelisty drapacz chmur.. był zrobiony z czarnego szkła, każde "okno" pokazywało teraz inny symbol.

Gość gość
Fajna historia na film sf? :D Jako dziecko miałam tylko takie sny, były długie i skomplikowane z niejednego snu możnaby utworzyć scenariusz, a potem nakręcić niezły film, poważnie... Co noc inna historia :)

Gość gość
W pewnym momencie w mieszkaniu zjawiłeś się Ty, podszedłeś powoli nie za blisko, przywitałeś się i zaczęliśmy rozmawiać. Było miło, było zbyt wielu świadków, trzymałeś się z daleka. Mówiłeś, że wychodzisz ale przedłużałeś pobyt.. Fajnie, że choć w obliczu zagłady zobaczyliśmy się w końcu :P No i byłam w szoku , bo byłeś mojego wzrostu :D Miałeś też duży brzuszek, ale mi to nie przeszkadzało :)