Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beta w dniu spodziewanej miesiączki

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny :-) Mam regularne cykle ale jakis czast temu jeden raz zaszalalam i nie uzylismy zabezpieczenia ( wiem to bylo glupie...) Dzis powinna byc @a ja zrobiłam betę hcg z krwi i wyszła <0,100 Czy mogę mieć pewność ze nie ma ciąży? I proszę bez złośliwości i gadki o antykoncepcji bo o tym wiem ale chyba kazda z nas choc raz w życiu zaszalala Pozdrawiam

Gość gość
Na ten moment brak ciąży ale wszystko zależy w którym dniu cyklu był ten stosunek, bo zawsze może sie coś przesunąć.

Gość gość
To byl 18dc, a dzis mam 31dc Wiec teoretycznie jeśli doszlo do implantacji to już powinno cos pokazać

Gość gość
I jak długie masz cykle.

Gość gość
Hcg by już wyszło. Możesz być pewna nie jesteś w ciąży

Gość gość
Zawsze oczywiście możesz brać pod uwagę nagle przesunięcie cyklu, błąd laboratorium i inne panikarskie sytuacje. Ale jeśli jest z cyklami tak, jak piszesz, to nie ma ciąży. Ja w dzień spodziewanej miesiączki miałam 71 i 68w drugiej ciąży.

Gość gość
Pewności 100% nie ma, bo to 13 dzień po stosunku a jak wiesz dzień stosunku nie jest tożsamy z dniem zapłodnienia. Dla pewności zrób jeszcze raz betę za kilka dni jeśli okresu nie będzie.

Gość gość
Moje cykle sa 29 +/-2 dni I ten 18dc to byla jedyna sznsa ze mogło dojść do zapłodnienia

Gość gość
A skąd pewność że wtedy była owulacja?

Gość gość
Hej dziewczyny. Mam mały problem, ponieważ nie wiem co mam myśleć już. Moje cykle trwają 22-23 dni w tym momencie jest to mój 49 dzień cyklu i na miesiączkę się nawet nie zanosi. Tydzień temu zrobiłam test domowy i betę, oba testy wyszły negatywnie. Czy jest to możliwe ze owulacja mi się sporo opóźniła i testy zostały wykonane za wcześnie dlatego nic nie wyszło ? Dodana jeszcze tylko, ze w tym cyklu byłam u ginekologa który stwierdził ze owulacji nie ma, była to połowa cyklu.

Gość gość
mnie po 11 dniach beta pokazała ciąże i test rowniez ! 11 dniach od stosunku

Gość gość
Dziewczyny. Okres mi się spóźnia 8 dzień. Zrobiłam chyba z 5 testów, 4 negatywne, na jednym bladziutka druga kreska (i nie był on ostatni) Byłam u lekarza, który stwierdził, że prawdopodobnie mamy doczynienia z wczesna ciąża, ale USG mi nie zrobi bo "i tak nic na nim nie zobaczy" na hcg z krwi też nie dał skierowania bo stwierdził, że narazie bez sensu odczekać z tydzień i dopiero. Zapisał mnie na za dwa tygodnie na USG. Nie wytrzymałam, hcg zrobiłam prywatnie, wyszła dwójka czyli ciąży brak. Badanie robiłam dwa dni temu ( w ten dzień w którym byłam u lekarza) a okresu jak nie było tak nie ma. Dodam, że nie biorę żadnych leków. Z partnerem kochamy się bez zabezpieczeń. Czy któraś z Was też tak miała? Że mimo negatywnych testów była ciąża? Doczekam się tych dwóch kresek na teście?

Gość gość
Jak badanie beta było ujemne to nawet wczesnej ciąży nie ma.

Gość gość
Jak Ci sie tyle spoznia, to beta by juz wyszla dodatnia. No ale powodzenia życzę.