Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blondynki są bardziej kobiece

Polecane posty

Gość gość
refleksy to mam zamiar sobie zrobić, ale dopiero za miesiąc mam się zgłosić do fryzjera :)

Gość gość
gość 2018.08.22 Nie trzeba się od razu robić na platyne wystarczą refleksy brązu albo karmelu xxxxxx Nie podobają mi się refleksy brązu lub karmelu. I co mi zrobisz głupia blondynko? Zgłoś się jak przestaniesz płakać gdzieś w kąciku. Kudły sobie zniszczysz od rozjaśniacza.

Gość gość
najładniejsze są czarnule z kruczoczarnymi włosami lśniącymi , naturalne oczywiście .

Moja sobie farbuje kudly na czarno żeby wyglądać inteligentnie, a ja wszędzie rozpowiadam że to natura a nie loreal, i jest git.

Gość gość
Właśnie czarne nie wyglądają inteligentnie bo to wielu ludziom to kojarzy się z karynami z wiejskiej dyskoteki , za inteligentne i skromne uchodzą szalunki czy dziewczyny z jasnym brązem a blondynki za delikatne i opiekuńcze

Gość gość
Nie szalunki tylko szatynki

Gość gość
Czarne też są kojarzone z tepymi plastikami tylko że błąd wziął się stąd ze w języku angielskim brązowe włosy to też " Brunett" ale większość Brytyjczyków wskazało ze najmądrzejszy są ich zdaniem panie o skromnych brązowych włosach a nie czarnych

Gość gość
Czarny postarza i wyostrza rysy twarzy , znam dziewczynę 16 swoje rysy twarzy ma ostre , pociagla twarz , długie czoło , wielkie usta , jak się podarowała na czarno to bym jej spokojnie teraz ze 30 dała

Gość gość
kobieta z czarnymi włosami odbiła ci faceta

Gość gość
Blond włosy kojarzą się z prostytucją od stuleci, jakbyś była oczytana to byś o tym wiedziała.

Gość gość
koleżanka ma żydowską urodę i ciemną karnację to z blondem i jak zrobiła się na blond to wyglądała jakby jej coś na łeb nasrało :D

Gość gość
Większość lasek z teledysków disco polo to czarne bo kojarzą się głupota i dawanie łatwo doopy, teraz tak dużo pustaków ma czarne włosy ze chyba uchodzą za glupsze niż blondynki , ps sama jestem ruda

Gość gość
14:40 ta uważaj bo ktoś z urodą czarownicy i stara gębą to konkurencja , nie pochlebiaj sobie

Gość gość
Nawet Rosjanie Ukraińcy i skandynawiowie się dziwia czemu polki się szpeca najgorszym kolorem włosów jako tylko może być , nie widziałam nigdy rosjanki w czarnych włosach , większość ma jasno brązowe , albo czasem rude i blond , one się jakoś nie postarzaja na siłę a polki muszą

Gość gość
14:54 nie wiem czym ale jest naprawdę straszna, wygląda jak transwestyta

Gość gość
23:00 typowe zazdrosne babsko akurat ma bardzo kobieca urodę bo ma krótką twarz a nie długa jak u konia , mały nos , sercowate usta duże oczy , jak ona wygląda jak transwestyta to ty chyba jak koń

Gość gość
A wogole daliście zdjęcie z doopy bo makijaż ma okropny to tak jakby powiedzieć że każda brunetka wygląda jak kayah

Gość gość
Chodzi o to ze kobiety z czarnymi włosami wyglądają fatalnie , nawet dziewczyny z ciemną karnacja mają ciemno brązowe włosy a nie czarne , jak slowianka z własnej woli może się aż tak oszpecic a jak ma jasną karnacje to już wogole

Gość gość
23:06 A co cię to obchodzi jak one wyglądają? Krzywda ci się dzieje bo ktoś ma czarne / ciemne włosy? Moja koleżanka jest otyła, ma szeroki nos, oczka szparki, duża głowę i farbuje się na blond... upiększył ją ten kolor? Nie. Wyglada jak blond świnia :D:D:D

Gość gość
żeby blond komuś pasował to trzeba mieć jasną karnację i delikatne rysy twarzy, malutki nos, duże usta jak jesteś przeciętna lub masz duży nos to jak się zafarbujesz na jasny kolor to tak jakbyś chciała być sexowna a la Monroe , ale nie możesz buhaha

Gość gość
Blondynki są mdłe. Mi się podoba gdy kobieta ma ciemne włosy i ładną twarz, bo wtedy te ciemne włosy podkreślają jej buzię.

Gość gość
cześć małpiszony co u was słychać

Gość gość
Kolor włosów nie ma znaczenia, tylko fetyszysta na tym się skupia, Lubie brunetów w a za najbardziej seksownego faceta jakiego widziałam uważam blondyna z brodą blond, żaden się z nim nie równa, jest magnetyczny, to nie sprawa koloru włosów a osobowości, spojrzenia, ruchów, a włosy do tego wszystkiego pasują.

Gość gość
2:06 ale głupoty piszesz to właśnie takie dziewczyny z ostrą twarzą powinny robić sobie blond ze by złagodzić rysy twarzy a właśnie dziewczyna z małym nosem która ma blond włosy wygląda jak pieczony prosiak z jabłkiem w mordzie

Gość gość
Jeśli jakaś blondynka mi się spodoba, to tylko taka z trochę ciemniejszą karnacją i odcieniem włosów. Te o pszeniczno-buraczanej urodzie zupełnie mnie nie pociągają, nawet jak mają zgrabne ciało.

Gość gość
8:12 gdzie ty widziałeś blondynka z ciemną karnacja? Chyba jakiś farbowaniec

Gość gość
08:20 Blondynki też mają różne odcienie skóry, od przeciętnie jasnej do zupełnej bladziochy.

Gość gość
07:53 No ale te rysy twarzy nie są łagodzone, i nadal widać wszystko i to dokładniej przy jasnych włosach. Zamalowujecie to make upem.

Gość gość
Wiekszosc to szmaty