Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uzależnienie od robienia testów ciążowych

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam ogromny problem a nigdzie w internecie nie mogę znaleźć takiego tematu. Jestem uzależniona od robienia testów ciążowych :( Wszystko zaczęło się gdy staraliśmy się o pierwsze dziecko, już trzy dni po stosunku robiłam test i tak aż do okresu (na szczęście tylko 3mce), ale i tak wydałam mnóstwo pieniędzy niepotrzebnie. Tłumaczyłam sobie że no trudno, że pierwsze dziecko to takie szaleństwo to norma, ale.. jak po porodzie wrócił mi okres znów zwariowałam . Staraliśmy się o drugie dziecko i na szczęście udało się od razu, ale znów wydałam mnóstwo pieniędzy. No i teraz po drugim dziecku wrócił mi okres, nie chcemy więcej dzieci, uprawiamy stosunek przerywany. A ja przed okresem nadal nie mam pojęcia dlaczego wyszukuję sobie objawy ciąży i mam ochotę lecieć po test :( sama tego nie rozumiem czy to sama chęć żeby znów poczuć te emocje czy co. Myślicie że z czasem przejdzie? Jeszcze żadnego testu nie robiłam ale wkurza mnie to że wkręcam sobie że może jestem w ciąży jak nawet tego nie chcę :(

Gość gość
Kup sobie skarbonkę. Ja tylko pomyślisz o kupieniu testu, wrzuć równowartość do skarbonki. Rozbijesz świnkę, jak wpadniecie ;-)

Gość gość
Zainwestuj w dobrą antykoncepcje wtedy nie będziesz się co miesiąc zastanawiać czy jesteś w ciąży.

Gość gość
Dokladnie czemu nie zabezpieczysz sie??

Gość gość
Zawiaz faceta.

Gość gość
Bo lubie czuć jak nasienie mężczyzny we mnie buzuje :(

Gość gość
Tu autorka- uprawiamy stosunek przerywany od 14 lat i wpadki nie było. Nie wiem może podświadomie jednak chciałbym trzecie dziecko.

Gość gość
3?matko ja nad 1 sie zastanawiam

Gość gość
Od stosunku przerywanego to się nerwicy można nabawić. Co to za przyjemność?

Gość gość
Ja podczas stosunku przerywanego zaszlam w ciaze.

Gość gość
Bzdura nie da się zajść w ciążę z przerywanego. Widocznie facet nie zdążył albo chciał synka.