Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żonadesperatka

Chorobliwie zazdrosny mąż

Polecane posty

Gość Żonadesperatka

Od jakiś dwóch miesięcy wysluchuję bezsensownych zarzutów ze strony męża ,że niby może go zdradzam. Bo dbam o siebie (od zawsze tak samo) trochę wyszczuplalam, ale to dla tego że mamy lato i nie bardzo chce mi się jeść. Owszem mówi mi że jestem dla niego piękna i atrakcyjna. Słyszę ciągle jakieś komplementy z jego strony. Przy tym wszystkim słyszę też że inni facec***ewnie by mnie chcieli, że mam zakaz przytulania się na przywitanie z jakimkolwiek mężczyzną, nawet z kuzynem, bo mój mąż sobie tego nie życzy. Kiedy wychodzę na piwo z koleżankami i wracam trzezwa dajmy na to o 21 [najpóźniej) robi mi awanturę. Musiałam usunąć profile społecznościowe bo już nie wytrzymywalam kolejnych napadów furii i awantur bo "pewnie kogoś poznasz nowego, chcesz mieć kontakt z byłymi, inni widzą twoje zdjęcia, pewnie z kimś piszesz" miał dostęp do wszystkiego i często wchodził na moje konto i sprawdzał co "tam wyrabiam". Kłócimy się praktycznie co dziennie, wolę uciekać w pracę i nie wiem co dziś wpadnie mu do głowy i o co zrobi mi jazdę. Rozmawiałam z nim ale to nie pomogło, ostatnio się upija i wychodzi z domu na kilka bądź kilkanaście godzin. Nie wiem gdzie, co i z kim robi. Zwiariuje!

Gość gość
Daj mu powód do podejrzeń i puść się naprawdę z jakimś fajnym chłopakiem. Będziesz chociaż wiedziała dlaczego mężulek jest taki podejrzliwy. Niech wie że nie jest jedyny na świecie. A poza tym chyba miałaś jakichś partnerów przed nim? Warto mu o tym przypomnieć żeby go trochę podenerwować.

Gość Żonadesperatka
Już mu powiedziałam że może powinnam właśnie dać mu powód do zazdrości i się z kimś "zaprzyjaźnić " to dopiero zrobił raban. Jestem mu wierna, mamy dwoje dzieci które ciągle słuchają awantur, już psychicznie z nim nie wytrzymuje.