Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo pójdziecie glosować ?

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze kilka tygodni i wybory . Na kogo będziecie glosować ?

Gość gość
Głosowaniem się nie wygra niczego dobrego dla polski, gdyż polska jest sprzedana żydom, władza realizuje interesy żydowskie już od czasów komuny, żeby nie powiedzieć dużo wcześniej. Głosowanie w wyborach demokratycznych to przestarzała forma popierania kogoś, a także samobójstwo wobec siebie i swoich bliskich. Jakbyście panie nie wiedziały to wam piszę, gdyż wy jesteście zabiegane i nie wiecie wszystkie, że oszukujecie same siebie i swoich bliskich oddając głos w wyborach demokratycznych. Ustrój państwa jest niewłaściwy, wybory pomiędzy zdradzieckimi ludżmi z jednaj partii a zdradzieckimi zdrajcami z drugiej partii nie wnoszą niczego konkretnego do waszego życia, poza tym, ze "ruchomy piasek" życia made in jude, made in bilderberg wciąga was coraz bardziej. Tak naprawdę głosujecie przeciwko samym sobie oraz stawiacie na jeszcze większą niewolę. Ja bym wolał mieć chociaż czyste sumienie względem siebie. Chcę wam uratować cząstkę honoru oraz czci. To są naprawdę zdrajcy dużego formatu - tak polacy a wy się jeszcze dodatkowo poniżacie głosując. Nigdy nie będzie strony, która będzie godna reprezentować człowieka osobiście poza nim samym. demokracja dawno zgubiła rysy praworządności, głosując ogłupiacie siebie nawzajem - rownież swoje dzieci. Właściwy domen: zerowa frekwencja.

Gość gość
Na Zenona Martyniuka z grupy Akcent

Gość fwfre
Przeciw PiS i przeciw PO.

Gość gość
Na króla Władysława Łokietka.

Gość gość
Na pewno nie na PiS, na obojętnie kogo tylko nie na nich.

Gość gość
Jak mam do wyboru pis albo po to pis, wszystko byle nie PO.

Gość gość
tylko nie pis

Gość gość
Zjednoczona lewica.

Gość gość
Ja na PIS

Gość gość
Na pewno lepsze PIS niż PO :O

Gość gość
zawsze tylko PIS

Gość gość
Przeciwko pis

Gość marawstala
Nie ma na kogo, wiec nie ide chyba ze pójdę i oddam glos na byle kogo ale nie na PiS

Gość gość
Byle nie na PO. PIS jest lepsze. Za czasów PO wcale nie było dobrze.

Gość gość
przeciw pis

Gość gość
przeciw PO

Gość gość
Ludzie już zapomnieli, jak PO uciskało. PIS przynajmniej zaczął się dzielić z ludźmi.

Gość gość
Z pewnoscia nie na Pis.

Gość gość
do gość dziś - ale mnie szmaty pisowskie 500+ nie dają, muszę zapieprzać na każdą kromkę chleba daną dziecku, oby ich zmiotło z tej ziemi

Gość gość
A czym się dzielą i z kim? Pracuje, mąż też i mam nic Państwo nie daje. Chcieliśmy mieszkanie? To wzięliśmy kredyt i kupiliśmy nawet na dopłatę dla mdm się nie zalapalismy. Macierzyński? Tak 5 miesięcy płatny, 2.5 roku bezpłatnego wychowawczego. Przedszkole? Prywatne bo do państwowego miały pierwszeństwo samotne matki i korzystający z mops a my nie korzystaliśmy. 500plus? Nie należy się , ulga podatkowa na dziecko? Nie należy się. Termin na państwowa wizytę ? Za 2 lata, więc idę prywatnie, u rodzinnego od kilku lat nie byłam, bo poza astma nie choruje. Masakra nie ma na kogo głosować, ale na pewno nie na PiS

Gość gość
gość dziś Dali 500 plus wielu rodzinom. Piszesz "nie należy się". Przecież to jest polityka prorodzinna, a nie prezent. A co dobrego dla kogokolwiek zrobiło PO? Podnieśli wiek emerytarny nawet ludziom, którz mieli już tylko dwa lata do emerytury. Jak się podnosi wiek emerytarny, to ludziom, którzy dopiero zaczynają pracę, a nie tym, którtzy zbliżają się do emerytury. PO jest 100 razy gorsze. Ja będe głosowac na PIS.

Gość gość
Zdecydowanie na PiS.

Gość gość
Ja też PIS. xxx 20:23 ULGA PODATKOWA na dziecko nie należy się? To akurat należy się każdemu więc idź już spać, może wytrzezwiejesz :p