Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kogo pójdziecie glosować ?

Polecane posty

Gość gość
KORWIN I TYLKO KORWIN!

Gość gość
Moja rodzina zagłosuje na Pis, ale wcale nie ze względu na 500+. PO to po prostu porażka, a reszta partii się nie liczy. Tak jak jest teraz (za rządu pis) jest dobrze.

Gość gość
Na pis NIGDY !!!

moja rodzina częściowo głosuje na pis, ale wiem gdzie trzymają dowody, tak że....:) na po to prędzej by na diabła zagłosowali :classic_cool: młodzież na kukiza zdaje się, że tylko ja popieram JKM z pełnym przekonaniem, smuteczeq

Gość gość
Brok idź do pracy kobieto.

Gość gość
przeciwko pis

Gość gość
Na Patryka Jakiego.

Gość gość
Na piękną Gosię Wasserman. Wypierdzielimy wreszcie starego komucha z krakowskiego ratusza ;)

Gość gość
Nie na pis.

Gość gość
gość dziś A piękna Gosia ci wypnie? Bo widzę, że dla ciebie ta osoba nie ma nic ciekawego do zaoferowania, oprócz swojej urody. Gratuluję ci inteligencji.

Gość gość
dziś Wy z KODu to macie coś z niekontrolowanym jadem. Aż kipi od was z nienawiści. Małgorzata Wasserman choćby za to, że podjęła się walki z aferą Ambargold, w której palce maczała dawna bezpieka i WSI, zasługuje na mój głos. Kobieta ma potężne jaja, że nie bała się walczyć z układami mafijnymi w Polsce.

Gość gość
gość dziś No tak, jak nie na pis, to na pewno na po :p Jesteś ograniczony :D

Gość gość
Na kogokolwiek tylko nie na pisdzielców

Gość gość
Dziewczyny nie plujcie jadem tylko rodzcie dzieci i wtedy dostaniecie. 500+ jest na prokreacje a nie dla wygodnych mamusiek jedynakow! Zobaczcie jak jest za granica! Malo gdzie jest na 1 dziecko a jak jest to grosze. W Belgii macie 68e na pierwsze na drugie 157 e a na 3 juz 300 e! To jest kasa po to zeby rodzic! Ja zaglosuje na Pis bo duzo zrobil. W koncu zlikwidowal umowy smieciowe(pracowalam za 1200zl 40h tygodniowo na zlecenie,co 3 miesiace bylam zwalniana i zatrudniana na nowo),zlikwidowal te zlodziejskie odsetki kredytow gdzie ludzie domy tracili za pozyczke w wys 1000zl!,szczekaliscie kiedys ze Polki rodza dzieci ale za granica,bo w PL nie ma socjali. No wiec macie i to Wam zle! Bardzo dobrze ze daja bo PO PSL nie dawali a jeszcze kradli!

Gość gość
Byle nie na PiS

Gość gość
Na PiS. Rozumiem że można ich nie lubić ale nigdy nie zrozumiem czym.kieruja się osoby głosując na antypolska platforme

Gość gość
Jakbyś pracowała i rozliczala podatek to byś wiedziała że są warunki aby ulga podatkowa się należała. Ale jak się żyje z zasiłków to co można wiedzieć. Właśnie taka patole kupuje pis za moje podatki.

Gość gość
taa ne PO bo oni mają zabrać Polakom zasiłki, przywrócić wiek emerytalny, znowu zamieszać w edukacji :-o Po czy sprowadzą nam tu dla kolorowego kontrastu pare tysięcy ciapków i w nich będą inwestować :-o NIGDY 8 lat głosowałam na PO i nigdy więcej .

Gość gość
przeciwko pis