Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

peniszkrosna

Szantażuje mnie siostra.

Polecane posty

Tak.. można nazwać to szantażowaniem... Wracając z pewnej imprezy od kumpla, byłem bardzo ale to bardzo pijany (no ale kontaktujący), wróciłem do domu, słyszałem, że u siostry były śmiechy hihy, to myślę zajrzę, zajrzałem a siotra z koleżankami coś tam podpijała, oczywiście jak brat wszedł do krzyki żebym wyszedł ja nei chciałem wyjść wiadomo lepiej posiedzieć z dziewczynkami, ale w pewnym momencie (nie wiem czego wyszedłem) poszedłem po prostu spać, przeważnie śpie nagi ale też i zamykam pokój na klucz, tego wieczoru najwidoczniej tego nie zrobiłem. Na następny dzień patrze w mess, kilka wiadomości od koleżaneki z klasy, wchodzę wiadomości taki z podpuchniętymi oczami a tam tekst " fajny k***s hahahah ", i inne tym podobne .. ja dosłownie się obudziłem od razu, wszedłem w zdjęcia żeby zoabczyć na snapa ale nie miałem nic wysylanego wcześniej niż 1d temu... myślę o co chodzi piszę do niej a ta mi pisze, że z koleżanek siostry snapa dostała takiego.. wkur**** się tak jakbym białej dostał.. poszedłem do siostry i co? wyobraźcie sobie, że siostra rozebrała mnie z koleżankami jak spałem i porobiły mi nagie snapy/zdjecia i FILMIKI.. wysłała podobno tylko mojej koleżance.. a teraz najlepsze powiedziała, ze mam obstawiać jej pieniądze z kieszonkowego albo wstawwi te foty na jakieś strony zboczone i przypadkowo ktoś dostanie link do profilu.. co ja mam teraz zrobić? mam 18 lat i szczerze? to sie czuj***ardzo z tym zle, siostra ma 18 tak jak jej kolezanki, co teraz?

Gość gość
fajna siostra, nie ma co.. powiedz jej, ze to co robi jest niezgodne z prawem, niech usunie ten film i koniec na drugi raz nie dopuść do teg, by ktoś ci robil fotki po pijaku..;)

Gość gość
Wypociny. Wysil się trochę bardziej.