Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna 29

Moja znajoma to atencyjna księżniczka

Polecane posty

Gość Taka jedna 29

Tu na forum widziałam bardziej dosadne określenie tego typu osobowości - "attention wh*re". Ja bym jednak skłaniała się ku temu, że to jakiś rodzaj kobiety narcyza, histrioniczki. Lubiąca skupiać uwagę otoczenia zwłaszcza swoim seksownym wyglądem, który podkreśla odpowiednim strojem, informująca poprzez swoją atrakcyjność "patrzcie jaka jestem zajefajna". Często podrywana, adorowana przez facetów, którzy tylko pogłębiają narcystyczne skłonności. Impreza na której nie jest adorowana przez prawie wszystkich wokół - ona się zmyje max. po godzinie z nadąsaną miną i komentarzem, że było do bani. Bardzo wybredna na różnych płaszczyznach. Nie tylko żaden facet jej nie odpowiada, ale też często zmienia prace pomimo kiepskiego wykształcenia i luk w cv. Mówi z pogardą o kobietach , które uważa za mniej atrakcyjne od niej - nawet jak to jej rzekomo dobre znajome, szydzi też z kobiet które tak jak ona podobają się, są seksowne, ale w inny sposób. Ta osoba działa na mnie toksycznie i jak na złość inicjuje kontakt nawet kiedy ja go zrywam lub daję znać, że różne rzeczy mi nie odpowiadają. Znacie takie osoby?

Gość Taka jedna 29
Nikt się nie wypowie? Żadna z kobitek nie ma podobnej koleżanki? A może niektóre z was same są takie jak opisana przeze mnie znajoma, hmm? ;)