Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja już tez nie chce żyć

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio mój świat runął mąż pije stracił prawo jazdy kara jaka dostał mnie poprostu dobiła nie dość że mamy długi to jeszcze to budzę się w nocy i słyszę że jestem daremna głupia brzydka gruba że w łóżku lepsza odemnie jest siostra mam już dosyć nie widzę sensu życia funkcjonowania nie wiem jak poradzić sobie z kredytami przeroslo mnie to wszystko ciągnie mnie coś podpowiada tego nawet nie potrafię opisać nie chce mi się żyć ubierac uśmiechać bo z czego mam się cieszyć

Gość gość
Cz być zwykłym śmieciem , który nigdy nie wychodzi z domu , brak kolegów , koleżanek, dziewczyny , itp ?.

Gość gość
dlaczego uzalezniasz swoje życie od kogokolwiek? natychmiast idz do notariusz i zawrzyj rozdzielnosc majątkową na drugi dzien wysyłaj cv, dzwon, i znajdz sobie pracę za granicami polski odłozysz co miesziac 3 tys zlotych co namniej i splacisz zadluzenia nie wracaj do polski, wywala cię? natychmiast szukasz drugiej pracy. miej zawsze 11 pozycji wypisanych po kolei jak nie w holnadii to w niemczech

przykro mi:( musisz szybko poszukać pomocy i wsparcia psychicznego rodziny (ja bym się na jakiś czas do niej wprowadziła, jeśli są normalni), znajomi a jak nie to terapeuci, niebieska linia lub pogotowie emocjonalne, poszukaj w swoim regionie odizoluj się jak najszybciej od męża, przynajmniej mentalnie, stawiaj ultimatum, granice więcej nie umiem Ci pomóc, ale tulę:(

Gość gość
dlaczego uzalezniasz swoje życie od kogokolwiek? natychmiast idz do notariusz i zawrzyj rozdzielnosc majątkową na drugi dzien wysyłaj cv, dzwon, i znajdz sobie pracę za granicami polski odłozysz co miesziac 3 tys zlotych co namniej i splacisz zadluzenia nie wracaj do polski, wywala cię? natychmiast szukasz drugiej pracy. miej zawsze 11 pozycji wypisanych po kolei jak nie w holnadii to w niemczech

gość dziś - ta rada też jest ok, chociaż wymaga odwagi:-p naprawdę nie ma co alkoholika kołysać w jego codzienności autorko, być moze masz początki depresji, dlatego musisz atakować dopóki Ci się nie rozwinie! nie może być tak jak jest. Twój maż stwarza zagrożenie na drodze? no to czas najwyższy przestać go karmić tolerancją! to właśnie jest sygnał, autorko, że teraz jest kryzys, bo bez tego byś się z tym jakoś bujała.