Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż nie nawiedzi mojego syna z poprzedniego związku.

Polecane posty

Gość gość

Mam dwoje dzieci.Syn 15 lat z poprzedniego związku i córka 7 lat.Gdy Córki nie było na świecie mój mąż rozpieszczał mojego syna,mieli wspaniały kontakt i relacje.Wzielismy ślub i pojawiła się córka.Wtedy mąż przestał się interesować moim synem,ignorował jego i jego potrzeby.Teraz mój syn nienawidzi mojego męża z wzajemnością.Mam swoją działalność i ja pracuje na 2 dzieci.Mojego męża nie obchodzą potrzeby syna.Dla syna jestem mamą i tatą.Z ojcem biologicznym nie ma kontaktu i nie otrzymuje alimentów.Od września mój syn będzie mieszkal w internacie 250 km od domu.Mam dość bycia ,,samotna” matką dwójki dzieci.coraz częściej myśle o rozstaniu z mężem.Tylko ze córka nie widzi świata poza nim.Nie wiem co robić.Jak odejdę od męża syn będzie szczęśliwy a córka się załamie...teraz mąż chce zabrac pokój syna i przerobić dla córki,a syn będzie wracał na weekendy i będzie musiał spać u nas w pokoju...chcemy kupić dom ale mój mąż wogole się tym nie zajmuje,ja nie mam czasu szukac ☹️

Gość gość
dwójka debili, jedno warte drugiego :o a tak w ogóle, to i tak wiem, że to jest prowo 🖐️

Gość gość
Niestety to nie jest prowokacja tylko życie

Gość gość
Niestety takie są samce homo sapiens. Byl miły dla twojego dziecka do czasu, bo to była oplacalna strategia, żeby ciebie przy sobie zatrzymać. Teraz pewnie i mógłby twojego syna zabić. Tak robią samce małp, lwów, ludzi. Nabrałaś się,pewnie nie dostrzegałas że to udawana sympatia do twojego dziecka.

Gość gość
Chodzi o to że po prostu twój syn dorasta staje się mężczyzną, nie jest już dzieckiem więc mąż przestał się nim interesować.

Gość gość
Przestał się nim interesowac, bo chce żeby sobie z domu już poszedł. Tak postepują ludzie dla których dzieci zawsze były tylko ciężarem.

Gość gość
Szkoda mi twojego syna. Taki człowiek nigdy w życiu nie byłby już moim mężem.

Gość gość
Powinna się z nim rozejśc dla dobra dzieci. Córkę może mu przecież zostawic. Jak można uprawiać seks z typem, który tak traktuje dziecko?

Gość gość
Jesteś straszna matka dla tego biednego dziecka. Spaceknie wysłałaś go dobszkoly która jest aż tak daleko ode domu, zabierasz mu jego pokój, pozwalasz tak traktować. To przykre, bo twój syn ma niezła traumę już do końca życia przez jakiegoś twojego nowego lovelasa. Nie wykazałaś się jako matka dla pierwszego dziecka.

Gość gość
Za to wywyższa córkę która ma ja w d***e, bo woli tatusia :D a syna który ją kochał olała po całości dla nowej rodziny, Gratuluje! Zniszczyłaś mu psychikę...

Gość gość
Nie więc właśnie nie olałam syna i ma we mnie wsparcie większe niż córka,dlatego ze córkę wspiera tez mąż...nie pozwolę NIKOMU zabrac pokoju mojego syna.coraz częściej myśle o odejściu od męża. Moje dzieci są dla mnie najwazniejsze! Syn idzie szkoły z internatem ponieważ sam tak wybrał. Na początku byłam przeciwna,ale on zawsze chciał iść do dużego miasta...być może dałam się nabrać mężowi na udawaną miłość do mojego syna ☹️ Kocham moje dzieci nad życie

Gość gość
Nigdy nie wywyzszalam żadnego dziecka. Kocham ich tak samo!To mąż wielbi córkę ponad nas czyli ponad mnie i mojego syna. A ja już jestem zmęczona. Ja tworze dwie rodziny.... ja mąż i córka oraz ja i mój syn...