Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Markusi

Money man opinie

Polecane posty

Gość Markusi

Witam:) Mam takie pytanie a mianowicie co powiecie na temat pożyczki Money man?? Nie dawno natknęłam sie w internecie na ich srone i tak zastanawiam się czy warto z niej skorzystać? Dajcie swoje opinie jeśli ktoś korzystał z Money man.

Gość gość
Hej. Ja od nie dawna poszukuje tez pożyczki :D Nie ukrywam, że troche tych firm przejrzałem... Ale zupełnie sie w tym nie orientuje. Może ktoś bardziej ogarnięty w tych tematach pomoże lub doradzi jaką pozyczkę wybrać w miare tanią ???

Gość kalinka6
Może aż tak się na tym nie znam ale nie tak dawno korzystałam z POŻYCZKI KASIASTO i przyznam szczerze, że jak do tej pory z lepszej nie korzystałam. Udzielają pożyczki w różnych kwotach- mi akurat było potrzebne 5 tysięcy i tyle dostałam. Pożyczka naprawdę godna skorzystania na fajnych warunkach.

Gość JAN  KO
I tu sie muszę zgodzić co do POŻYCZKI KASIASTO. Jest świetna! Wiadomo, że każdy czasem potrzebuje pilnie gotówki a szybkim rozwiązaniem jest właśnie pozyczka i to najlepiej na dobrych warunkach i nie droga. Na kasiasto dostałem taką pożyczkę bez zbędnych zaświadczeń., Więc polecam także. Jak ktoś szuka pożyczki to niech sprawdzi kasiasto.

Gość gość
Widzę, że nie tylko ja mam problem ze znalezieniem dobrej pożyczki... Cos słyszałem o m kasiasto ale jakoś nigdy nie sprawdziłem jakie mają warunki itp. Dajcie link do strony gdzie ich znajdę. Chętnie sprawdzę czy jest taka świetna jak piszecie.

Gość gość
Jeśli chodzi o link to najlepiej wejdź sobie na http://kasiasto.pl/. Tam znajdziesz wszelkie informacje o kasiasto:) Oferty ciekawe. Duzo osób z tego co zauważyłem korzysta z tych pożyczek. Osobiście tez raz korzystałem. I jak będę potrzebować kolejnej pożyczki tez raczej skorzystam ponownie.

Gość gość
Powitać wszystkich. A do jakiej kwoty maksymalnie można dostać tam pożyczkę??? Bo ja potrzebuje na już 10.000 zł i najlepiej od ręki.. Zastanawiam się gdzie złożyć wniosek o taką kwotę.

Gość gość
Nie wiem jak inni co korzystali z POŻYCZKI KASIASTO ale mi się tam udało dostać 10 tys. Łatwa pożyczka bez zaświadczeń. Jedna chyba z lepszych.

Gość gość
Osobiście od dawna korzystam z POŻYCZEK KASIASOTO i chyba nie znam lepszej strony z pożyczkami. Wielokrotnie korzystałem i za każdym razem 100% zadowolenia.

Gość Anna Gaj
Kilka minut temu weszłam na stronę http://kasiasto.pl/- dokładnie ta co jest podana wyżej przez użytkownika i złożyłam wniosek o 6 tysięcy. To pierwszy raz kiedy korzystam z pożyczek kasiasto ale mam nadzieje, że wszystko pójdzie pomyślnie i bez komplikacji :).

Gość gość
Korzystałem i polecam!

Gość vvvooooooooooooo
Strona z POŻCZKAMI KASIASTO to jedna z lepszych. Też podzielam taką opinię. Co u dużo pisać jak kos korzystał to wie że się opłaca . W mojej sytuacji okazała się dobrym rozwiązaniem bo szybko dostałem kase na konto a na tym właśnie mi zależało.

Gość gość
Może i ja skorzystam skoro każdy tak zachwala kasiasto ;D

Gość gość
Mi siostra poleciła pożyczkę u nich. Sprawdziłem i warunki były ok. Wniosek wysłałem szybko odpowiedzieli. Decyzja pozytywna oczywiście więc nie było nad czym się zastanawiać. Jak najbardziej jestem na TAK!!

Gość gość
A ktoś coś więcej może napisać o tym kasiasto?

Gość gość
Wejdź na stronę najlepiej. Link jest już podany wyżej.

Gość gość
Tu nie ma co się rozpisywać bo to nie pozyczką bankowa:D Tylko szybka pożyczka. Wystarczy sprawdzić oferte, warunki jesli odpowiadają to chyba najważniejsze. Tym bardziej jak ktos potrzebuje pilnie gotówki to też nie będzie wybredny w ofertach i szukał nie wiadomo jakich warunków. A POŻYCZKI KASIASTO są dość korzystne.

Gość gość
Według mnie duży plus z tym że nie trzeba zbędnych zaświadczeń. Zawsze mnie to denerwowało kiedy brałem pożyczkę i wymagali jakieś dodatkowe papierki itp..

Gość gość
Wczoraj przez portal kasiasto dostałem pożyczkę 6000 tysięcy i to bardzo szybko!

Gość gość
Nie wiem jak to się stało ale nie słyszałem o kasiasto. A korzystałem z różnych firm, stron udzielających pożyczek. Muszę sprawdzić czy faktycznie to tak dobra pożyczka jak tu piszecie ;D

Gość voten
A dla mnie idealna pożyczka to taka która mało kosztuje i ma rozsądny czas spłaty. Można taką dostać w banku Raiffeisen. Jest nieoprocentowana i rozłożona na 24 miesięczne raty. RRSO - 2,88%

Gość MoneyMan-oszuści

Witam, uważajcie na moneyman to oszuści, pożyczyłam 500 zł na 2 raty, spłaciłam przed czasem całe 500 zł a oni zaczęli do mnie dzwonić pisać smsy i e-maile że muszę zapłacić jeszcze 150 zł ponieważ spóźniłam się z zapłatą o 7 dni tragedia.

Dzwonią i straszą że inaczej sprawę załatwią. Może ktoś też miał podobną sytuację? Tą sprawę trzeba nagłośnić żeby już nikogo więcej nie oszukali