Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złapał was kiedyś szef lub współpracownik za tyłek w pracy?

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka twierdzi , że współpracownik łapał ją za tyłek, teraz wychowuje dzieci od kilku lat i mówi, że już nigdy nie będzie pracować :O Jakby mnie któryś złapał za tyłek to by wyłapał strzała w ryj i bym poszła do odpowiedniego działu.

Gość gość
nie do pomyślenia

Gość gość
Twojej koleżance nie chce się do roboty iść

Gość gość
macie seksowne tyłki i nawet nie wiecie jak fajnie jest je dotykać . wiadomo , że w pracy nie powinno tego być.

Gość marawstala
Nie

Gość marawstala
Mazowszanin12 dziś No jakby Ciebie szef obmacywal to pewnie inaczej byś na to spojrzał : )

Gość gość
Ja zawsze macam moje koleżanki w pracy i jeszcze się nie zdarzyło żeby jakaś czuła się obrażona. Wręcz przeciwnie, one to kubią i śmieją się zalotnie. Nawet mężatki wiedzą że to przecież tylko żarty.

Gość gość
21:50 Jesteś obrzydliwy. Trafisz na porządniejszą i ci p**********i.

Gość gość
W**********m takiemu. Może tak było z 20 lat temu......

Gość gość
Moj szef niemiec mnie g****il

Gość gość
Kobiety dzis sa puszczalskie i swieca gola dupa a takiej kobiety nikt.nie szanuje

Gość gość
Ale robicie baby tragedie:-P ja to bym sie dał szefowej macac po tylku a nawet po jajcach a jak by chciala do buzi tez bym nie odmowił:-P :-D

Gość gość
Jedna u nas się skarżyła, ale romansowała z dwoma kolegami z pracy, więc miała opinię puszczalskiej. Roochała się z kilkoma z tej samej bandy, więc czego się spodziewała :O Otwarcie mówiła, że zdradza męża. Pod koniec jej pracy u nas miała straszne długi, karty kredytowe do spłacenia i została dziwką, żeby kasa zaczęła się zgadzać. Lubi swój nowy fach, mówi, że koledzy z pracy i tak ją molestowali. :O Porządne kobiety, niewypinające doopy kolegom przy każdej okazji, nie mają takich problemów.....

Gość gość
"Jedna u nas się skarżyła, ale romansowała z dwoma kolegami z pracy, więc miała opinię puszczalskiej. Roochała się z kilkoma z tej samej bandy, więc czego się spodziewała pechowiec.gif Otwarcie mówiła, że zdradza męża. Pod koniec jej pracy u nas miała straszne długi, karty kredytowe do spłacenia i została dziwką, żeby kasa zaczęła się zgadzać. Lubi swój nowy fach, mówi, że koledzy z pracy i tak ją molestowali. pechowiec.gif Porządne kobiety, niewypinające doopy kolegom przy każdej okazji, nie mają takich problemów..... " x Co za bzdury i od razy widać, że pisał to ograniczony facet. Co ma piernik do wiatraka? To, że kobieta lubi seks lub ma wielu partnerów to nie daje nikomu prawa do macania jej po tyłku. I "najporządniejsze" kobiety również doświadczają molestowania w pracy. Znam takie sytuacje.

Gość gość
Jakoś koleżanki mniej flirtujące, chłodne, ubrane z klasą i bez ust napompowanych takiego macania nie doświadczają..... przypadek?

Gość Pimpulek
Ja tam lubię złapać kobietę za tyłek.