Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fajne miejsce dla mam i dzieci w Gdańsku

Polecane posty

Gość gość

Hej mamusie! Ostatnio przeprowadziłam się z rodzinką do Trójmiasta. Czy któraś z was może polecić jakieś miejsce przyjazne mamom z dziećmi? Słyszałam, że w niektórych dużych miastach powstają takie miejsca, w których mamusie mogą np. iść do kosmetyczki itp., a w tym czasie ktoś zajmuje się dziećmi i się z nimi bawi. Nie trzeba wtedy martwić się, gdzie zostawić dzieciaki. Słyszeliście o takim miejscu w Gdańsku?

Gość gość
We wszystkich galeriach sa miejsc, gdzie dzieci sie mogq bawic, w Ikei tez.

Gość gość
W jakiej dzielnicy mieszkasz?

Gość gość
Na Zabiance.

Gość gość
Teraz podobno ma byc otwarte cos takiego. Moje MAM i tam mozesz isc do lekarza itp a dzieci mozesz wziac ze soba bo opiekunki sie nimi zajmuja. Jak jestes chora itp to nie musisz sie marwtic gdzie zostawic dzieci, sprawdz sobie na instagramie

Z dziecmi to najlepiej ość na wysypisko może jakieś zabawki znajda za darmo będą miły a ty 500 + będziesz zmogła wydać na tipsy:) mam nadzieje ze pomogłam pozdrowionka

Gość AgaJot
też słszałam o tym miejscu, wydaje się spoko

Gość gość
Hej Mamy :) wszystkie zainteresowane projektem Mojej MAM tutaj mozecie znalezx wiecej info: https://www.instagram.com/moje.mam/?hl=pl Slyszalam, ze maja otworzyc sie we wrzesniu. ktoras bedzie zainteresowa skorzystac z nich? jak tak to mozemy sie umowic razem ja mieszkam na przymorzu