Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marti55

Jak powiedzieć mamie o ciąży!

Polecane posty

Gość Marti55

Witam. Mam 24 lata i wkoncu zaszłam w ciążę! Moja mama bardzo długo trzymała za. Mnie kciuki, aż wkoncu po 3 latach starań mi się udało. Chcialabym jej zrobić przez to prezent tylko pytanie jak? Myślałam żeby jakoś wręczyć jej test ciążowy jednak z tej radości nie mam żadnych pomysłów :) dziewczyny liczę na waszą pomoc!

Gość gość
No nie wiem czy to będzie dla niej taka miła niespodzianka. Ty masz 24 lata. Ja w twoim wieku byłam w wirze nauki i kształcenia. A ty już z brzuchem. A potem będzie coraz gorzej kupki zupki i pieluchy

Gość gość
Wręcz jej mocz w słoiku i do tego test ciążowy niech ma kobicina więcej radochy i sama sobie go zrobi

Gość Marti55
Moja mama bardzo chciała zostać babcią. Szukam pomysłu na to jak jej to powiedzieć żeby zrobić to bardziej kreatywnie a nie szukać pouczeń

Gość gość
pudełeczko prezentowe ze wstążeczką a w środku test ciążowy to dobry pomysł. Ewentualnie koperta i zdjęcie usg

Gość gość
Kup jej koszulke z napisem "bede babcia"

Gość gość
Moja tez chciala zostac babcia a jak jej powiedzialam o ciazy to powiedziala:"gdzie drwa rabia to wiory leca".Rozwalila mnie tym tekstem.Ja mialam 34 lata

Gość gość
Idź z nią do galerii i wejdź do sklepu dla niemowląt albo zapytaj się czy chciałaby poznać płeć dziecka

Gość Marti55
Dziękuje za te pomysły,zastanowie się i dam znać jutro wieczorem jak zareagowala :) :)