Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wydalam kupe kasy na fryzjera i wygladam strasznie

Polecane posty

Gość gość

Dzis poszlam do fryzjera ,by zrobic cos fajnego z wlosami.Mialam juz dosc duzy odrost,wiec poprosilam dosc mi znana fryzjerke o to by mi doradzila co mam zrobić.Niestety nie umiala mi doradzic.Zrobila odrost i polozyla jakis chlodna mieszanke ktora bardzo ochlodzila mi kolor.Ale kolor to pol biedy strzyzenie olropne nie wiem co mam teraz z wlosami zrobic.Nie dosc ze brzydko sciete to jeszcze wysuszone na maksa.Lepiej wygladalam przed pojsciem do fryzjera .Jestem zalamana wydalam 250 zl,.Juz chyba z rok do fryzjera nie pojde.A tak bardzo chialam wygladac ladnie u boku meza.Jestem rozzalona ,ze te uslugi fryzjerskie sa tak wysokie a wraca sie z placzem .Nie przelewa mi sie odmowilam sobie innych rzeczy aby zrobic sie na bustwo,i porazka.Na razie kupilam se 3 rodzaje masek do wlosow ,zadbam choc o ich regenerazje...Plakac sie chce...

Gość gość
Kupiłaś se?

Gość gość
e tam ja za pół roku tez bede łysa i nie bede plakac

Gość gość
Przewalone:/ nie zazdroszcze. Ja dlatego korzystam z uslug fryzjera raz,max.2 razy w roku i to z reguly tez jest porazka niezaleznie czy to farba,ciecie czy upiecie:/ wyliczylam,ze w ciagu 30 moich lat max.5razy wyszlam zadowolona,a reszta to tragedia za duza cene.

Gość gość
Dlatego od kilku lat nie chodzę do fryzjera, to nie na moje nerwy.

Gość gość
ja wkrotce bede mialaa zniewalajaca fryzure

Gość gość
21.54 znam faceta, który ma niektóre peruczke bardzo fajne, kobiety też noszą piękne peruki.