Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zerwanie z braku seksu to waszym zdaniem słaby powod?

Polecane posty

Gość gość
Niestety tak jest... Jak sie oglada za dziewczynami to glownie mlodymi w wieku 18-25 lat. Pisz tez z takimi, takze niby mi tego nie powiedzial, ze sama wysnulam wniosek, ze moj wiek dziala na moja niekorzysc jesli chodzi o niego, pomimo, ze sam przyznal, ze mlodo wygladam

Gość gość
powiercić?usmiech.gif X Tak :o bo będą odlezyny :(

Gość gość
Co do urozmaicen to narazie nie bede tego proponowac bo im bardziej go namawiam tym jest gorzej, wiec taki wniosek z tego, ze lepiej nie robic tego wcale skoro juz niedostepnosc bardziej na niego dziala- wtedy przynajmniej zaczyna po pewnym czasie zwykle sam cos inicjowac...

Gość gość
jesteś z facetem 10 lat i nie interesuje Cię ślub tylko tyranie? upadek k***a godności X Pewnie młoda była i nie chciała się żenić no bo stary 30. A teraz sama ma 30 i dziwi się, że woli młodsze. Taka karma :)

Gość gość
a zadałaś sobie pytanie autorko o to czy on nie znudził sie toba bo zwyczajnie jestes jakaś głupia , nudna i marudna?

Gość gość
zreszta sam kiedys powiedzial " bo to jest tak, ze im bardziej ty chcesz tym mnie sie chce mniej, sam nie wiem dlaczego".

Gość gość
14:53- no ja tak nie uwazam, czasem bywam moze marudna, ale jestesmy tez przyjaciolmi w zwiazku, choc czasem sie klocimy, to uwazam, ze dobrze dogadujemy

Gość gość
dziś zreszta sam kiedys powiedzial " bo to jest tak, ze im bardziej ty chcesz tym mnie sie chce mniej, sam nie wiem dlaczego". X Może go kręci stawianie oporu. Pobaw się z nim zagraj niedostępną wstydliwa...

Gość gość
14:57- no tak bo obcy ludzie na forum go znaja :P co innego gdybym obmawiala go przy znajomych, a tutaj robie to anonimowo, wiec...

Gość gość
Stac mu staje jesli juz do czegos dojdzie, ale problem w tym, ze ochoty nie ma....

Gość gość
No ale dekadę się bzykacie, dobierasz się mu do fiuta chcesz do buzi a on odpycha?

Gość gość
15:01- przez jakies 7, 5 roku bylo dobrze, dopiero od 1,5 roku jakos sie zepsulo....

Gość gość
14:53- no ja tak nie uwazam, czasem bywam moze marudna, ale jestesmy tez przyjaciolmi w zwiazku, choc czasem sie klocimy, to uwazam, ze dobrze dogadujemy x niesamowicie dobrze sie dogadujecie , szczególnie w sprawach seksu...weź nie piertol głupot, bo aż żal czytać. się lubią, dogaduja, wszystko ekstra, tylko nie potrafia pogadac o tym dlaczego sienie stukają

Gość gość
dziś Stac mu staje jesli juz do czegos dojdzie, ale problem w tym, ze ochoty nie ma.... X Spróbujcie czegoś nowego, może bdsm? Może mu się znudziło znowu na misjonarza. Ja jestem za tym byście zaczęli się bawić. Kup jakąś klatkę wejdź do niej xD

Gość gość
No bo poza sprawami lozkowymi dogadujemy sie dobrze jak starzy, dobrzy przyjaciele, tylko sama przyjazn w zwiazku to troche za malo ... A moze to jest taki syndrom przyzwyczajenia, ze juz jestem dla niego bardziej jak siostra, a nie jego kobieta? :O

Gość gość
To zagraj w łóżku siostrę.

Gość gość
Tygrysku co gorsze kobieta która ma za duże potrzeby czy taka która nie ma potrzeb seksualnych? Hop hip hop :)

Gość gość
Dziwni są ludzie leżaczek całe życie marzy by jechać na wakacje z dziewczyną i się codziennie bzyknac. A tu takie historie... :(

Gość gość
W sumie to on Ci powiedział, że nie ma ochoty. Więc musisz mu tą ochotę zaskoczyć. Chodź koło niego i mów jak bardzo swędzi.

Tygrysku co gorsze kobieta która ma za duże potrzeby czy taka która nie ma potrzeb seksualnych? Hop hip hop usmiech.gif x oczywiście że najsmaczeniejsza jest miluśna aseksualna tygrysica, a nie jakieś cyrki;)

Gość gość
oczywiście że najsmaczeniejsza jest miluśna aseksualna tygrysica, a nie jakieś cyrkioczko.gif X Leżaczek po masturbacji to się robi senny i pomijając jakieś sporadyczne seksy z rana czy w ciągu dnia to małżeński obowiązek by najchętniej ochaczył zawsze przed snem. Fantazje są fajne ale to potrafii rozwalić dzień. W ogóle to lezaczka dzisiaj obudził płacz małego dziecka sąsiadów :(

Gość gość
Ten 40 latek może być już zmęczony tylko nie rozumiem dlaczego ona nie robi patataj jak taka napalona jest. Jako doświadczony leżak śmiem twierdzić, że kobieta na górze dużo by mi nie przeszkadzała nawet gdybym nie miał ochoty :D

Gość gość
dziś Leżaczku.... nie musimy tyle o sobie wiedziećjezyk.gif X :( bo nie chcesz lezaczka, mruknął. Idę spróbuję się zdrzemnac.

Gość gość
Ty jednak tygrysku wybredna jesteś bardzo :o

Gość gość
Nikt nie chce lezaczka i jego 6 cyfrowych oszczędności, tylko królik to dziwne :o :(

Gość gość
Dziewięć lat ciągle z jedną i tą samą babą to nawet dla największego ogiera nuda i dłużyzna I tak nieźle, ze raz w miesiącu seks.