Gość gość Napisano Sierpień 24, 2018 Cześć, wczoraj tj. 23.08.2018 r. około godziny 17.00 w Kauflandzie w Warszawie przy ul. Lazurowej/Batalionów Chłopskich, na dziale z chemia, spotkałem bardzo fajna dziewczynę. Fajną w sensie wyglądu. Wpadła mi w oko, ja jej chyba też. Kręciłem się specjalnie między alejkami, żeby mieć jeszcze okazję minąć się z nią, a ona poszła w moim kirunku i akurat tą alejką w któej byłem przeszła, żeby wyjść z działu. Mam nadzieję, że moja osoba też ją zaintrygowała. Potem w kolejce przy kasie wpatrywałem się w nią jak stała do innej kasy. Potem razem wychodziliśmy ze sklepu. Oczywiście ja za nią :D fajnie się ruszała, miałem wrażenie, że dla mnie, miała fajne nóżki. Dziewczyno, nie mam w takich sytuacjach odwagi podejść, zagadać, ale jak już w jakiś sposób nawiąże kontakt to wszelkie hamluce puszczają i jetsem otwartym, miłym towarzyszem do rozmów i spędzania czasu. Może akurat przeglądasz kafeterię. Jestem pewny, że wiesz, że o mnie chodzi. Proszę odezwij się tutaj bądź na maila spodobamcisie@o2.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach